Met deze tools herinner je jouw bezoeker te allen tijde aan de maatregelen

02-07-2020 - Waar CrowdLED normaal gesproken het publiek verlicht met op afstand bedienbare LED-producten - bestuurbare LED-polsbandjes etc. hebben ze nu wearables ontwikkeld die de veiligheid van eventbezoekers ten goede zal komen. Met een CrowdRanger kan de organisator namelijk aantonen dat de bezoeker ten alle tijden wordt herinnerd aan de maatregelen. Ongeacht het aantal mensen in een zaal.

Met het nieuwe label CrowdSaver leveren zij nu 2 oplossingen voor events:

CrowdRanger - Social Distancing Wearable 
Wil je focussen op de inhoud van jouw evenement in plaats van op de regelgeving? En de sociale afstand tussen jouw gasten bewaren dan kan de CrowdRanger oplossing bieden. Met de jarenlange ervaring van CrowdLED in radiogestuurde wearables hebben we de CrowdRanger gecreëerd; een badge die je helpt een veilige sociale afstand te bewaren door je te waarschuwen door middel van geluid, licht en trillingen. Het werkt zo eenvoudig mogelijk: wanneer 2 CrowdRangers binnen de ingestelde veilige afstand komen, zullen ze de drager waarschuwen. Geen installatie, geen gedoe. Voor de evenementenbranche bieden wij de CrowdRanger aan als verhuur. 
 CrowdTimer - A Time-Slot Wearable
Werk je op jouw evenement of op jouw locatie met tijdsloten? Laat jouw gasten dan weten wanneer hun tijd om is. Om hen er vriendelijk op te wijzen dat de tijd verstreken is, is er de CrowdTimer. Deze wearables met tijdsleuven kan de capaciteit zelf geregeld worden. Je deelt ze gewoon uit bij de ingang, stelt de tijd in en zodra hun tijd om is, lichten ze rood op.
De CrowdTimer is herbruikbaar, kant-en-klaar en gemakkelijk schoon te maken. Het is de perfecte aanvulling voor services die per uur worden betaald, zoals trampolineparken, workshops, musea en sportscholen.

Meer informatie over deze wearables

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners