16+Nederlanders+gewond+bij+bedrijfsuitje+in+Belgie
Nieuws

16 Nederlanders gewond bij bedrijfsuitje in Belgie

TEAMBUILDING BEDRIJFSUITJE - Bij een teamactiviteit tijdens een bedrijfsuitje in België zijn liefst 16 Nederlanders en 2 Belgen gewond geraakt. 3 daarvan zelfs zwaargewond. De gewonden vielen toen twee Zodiac-speedboten met elkaar botsten op de Schelde bij Antwerpen. De beelden van de botsing zijn vrij bizar te noemen.

Op de amateurbeelden is goed te zien hoe de bootjes elkaar eerst al een keer met snelheid passeren op slechts enkele meters afstand. Wanneer de twee boten weer langs elkaar heen willen razen, raken ze elkaar vol en vliegen de inzittende massaal in het koude water van de Schelde. Gelukkig reageerde de kapitein van een waterbus direct, zodat veel passagiers direct uit het water gered konden worden. Uiteindelijk raakten drie opvarenden zwaargewond en is er nooit sprake geweest van levensgevaar.

EventBranche.nl is een groot voorstander van alles wat tussen bedrijfsuitjes en complete eventmarketingtrajecten zit. Ook zijn activiteiten en teambuilding een ideale break-out, teamversterker of netwerkmogelijkheid op een diversiteit aan evenementen, maar we doen één zeer belangrijke oproep: kies altijd voor kwaliteit en veiligheid.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.