15+jaar+OCEANDIVA%3A+vaste+partners+verrassen+team
Persberichten

15 jaar OCEANDIVA: vaste partners verrassen team

VARENDE LOCATIE - OCEANDIVA bestond 28 maart jl. exact 15 jaar. Het gehele OCEANDIVA-team werd verrast op haar eigen schip met een uitgebreid 4-gangen lunch verzorgd door o.a. vaste partners Cuisine On Tour en Skanna Horeca-uitzendbureau.

Precies 15 jaar geleden, in 2003, werd het langste binnenvaartschip in tweeën gezaagd op een scheepswerf in Harlingen. Het begin van The OCEANDIVA Original. Nu, 15 jaar later, is OCEANDIVA uitgegroeid tot een succesvol internationaal evenementenlocatie met inmiddels 2 schepen en met nog vele grote plannen in het verschiet.

Dit moment kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. En dat vond Dimitri Chalos, Commercieel directeur van vaste cateringpartner Cuisine On Tour ook. Hij benaderde CEO Edwin Petersen van OCEANDIVA om samen het team te verrassen. “Wij vonden het maar wat leuk om samen met OCEANDIVA deze mijlpaal te vieren. Ook wij hadden namelijk een klein jubileum. Op 2 dagen na, verzorgen wij al 7,5 jaar de catering tijdens de events van OCEANDIVA.”

Op één van de schepen uit eigen stal, The Futura, stond een prachtig ingedekte tafel van Servé Verhuurservice. Hieromheen stonden de bedieningstoppers van Skanna Horeca-uitzendbureau en Floris Tuller van F.D.J. Horeca Ondersteuning het OCEANDIVA-team vol enthousiasme op te wachten.

Samen met het vaste team van CoT werd teruggekeken op de afgelopen 15 jaar onder het genot van een luxe 4-gangen lunch. De middag werd afgesloten met een klein feestje aan boord.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.