11+Nederlandse+evenementen+in+finale+Best+Event+Awards+World
Nieuws

11 Nederlandse evenementen in finale Best Event Awards World

BEA WORLD FESTIVAL - 11 Nederlandse evenementen hebben de finale bereikt van de Bea World, de prijzen voor de allerbeste eventmarketing en live communicatie. Er was dit jaar een recordaantal inschrijvingen van 303 eventmarketing en live communicatie projecten. De helft daarvan drong door tot de finale. Met de 11 genomineerden is Nederland het op 3 na grootste 'finaleland'.

De 303 ingeschreven evenementen kwamen dit jaar uit 28 verschillende landen, verdeeld over 122 bureaus. De 151 finalisten komen uit 26 verschillende landen over de hele wereld. Zij moeten op 22 november in het Portugese Coimbra de strijd aan met elkaar en de jury tijdens de live pitches. Op 23 november worden de prijzen in de 19 categorieen en 3 macro categorieen (B2C < 500.000,- / B2C > 500.000,- / B2B > 500.000,- euro) uitgereikt.

De 6 landen met de meeste finalisten:

- Italie (34)
- Germany (15)
- Rusland (13)
- Nederland (11)
- Tsjechie (10)
- Belgie (9)

Dit zijn de elf Nederlandse genomineerden:

 

De oorsprong van de Bea World prijzen bevindt zich in Europa, vorig jaar ging de award mondiaal en steeds meer landen van buiten Europa doen mee, met dit jaar finalisten uit bijvoorbeeld Qatar, India, USA, Taiwan en Argentinie.

Bezoek het Bea World Festival

Een unieke kans om al die finalisten te zien pitchen en zo een bak aan kennis en inspiratie op te doen; een enorm netwerk aan super eventprofs en een inhoudelijk programma om u tegen te zeggen, dat zou voor iedere eventprof of opdrachtgever dé reden moeten zijn om ook naar het Bea World Festival af te reizen. Wilt u naar Coimbra? U bent niet de enige Nederlander, dus boek snel en wees erbij: www.beaworldfestival.com

Hieronder de volledige shortlist op categorie:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.