#BBBQ19: Rose, Mavis en ROOG zorgen voor spectaculaire afsluiter

21-06-2019 - BedrijfsEntertainment.nl verzorgt de (muzikale) invulling van zakelijke evenementen waarbij de focus ligt op het matchen tussen doelgroep, gelegenheid en entertainment. Tijdens de Beach Branche Barbeque geven zij bekende en onbekende artiesten een podium en zorgen zij dat het dak eraf gaat. Deze editie zullen Rose, Mavis Acquah en Roog zorgen voor een muzikaal hoogtepunt!

Met haar sexy sound, een combinatie van positieve en energieke House, blaast Rose, voormalig danseres en choreografe, 1 juli het dak van de WIJ eraf! Met haar passievolle skills en platenkeuze, creëert ze de juiste vibe om heerlijk op te los te gaan … En of dat al niet genoeg is, komt ook nog eens Mr. House himself en goede vriend van de show, ROOG, laten zien en horen hoe een feest gevierd moet worden! Vocaal worden zowel Rose als ROOG bijgestaan door the one and only Mavis Acquah; veelzijdig als een kameleon, energiek als een leeuwin. She’s got Soul!

De BeachBrancheBarbecue is hét feest voor de complete eventbranche en het leukste bedrijfsuitje voor eventprofessionals. Een fenomeen in de branche met de beste ingrediënten om het eerste deel van het evenementenseizoen af te sluiten. Leuke mensen, branchecollega's, beachvolleybal, Mexicaans barbecue concepten, cocktails, een karaoke caravan, topentertainment en de ongekende mogelijkheid om te netwerken op slippers. Met 60 volleybalteams en 700 eventprofessionals belooft het de grootste editie ooit te worden! 

Ben jij erbij? Kijk voor meer informatie, het programma en tickets op www.beachbranchebarbecue.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners