Tijdsloten%2E+Wij+hebben+de+oplossing%2E
Persberichten

Tijdsloten. Wij hebben de oplossing.

Wij hebben dé oplossing waarmee de economie op een verantwoorde manier kan blijven draaien. Met onze applicatie kunnen klanten een tijd reserveren om te winkelen in jouw winkel, kunnen contactberoepen verantwoord open doordat klanten een plek reserveren voor een afspraak en kunnen fanatieke sporters zich inschrijven voor een bepaalde tijd op het sportveld.

Onze 𝒕𝒊𝒋𝒅𝒔𝒍𝒐𝒕𝒆𝒏 zijn een schot in de roos. Hiermee kunnen bezoekers en klanten zich namelijk registreren voor een bepaalde tijd.

Via een overzichtelijke kalender is duidelijk te zien wanneer er nog plek vrij is. De tijdvakken geven bezoekers, klanten en medewerkers de mogelijkheid om zich te registreren voor een bepaalde tijd. Eenmaal geregistreerd ontvangen zij een digitaal ticket om naar binnen te komen.

Benieuwd of ons systeem jou ook kan helpen met deze nieuwe maatregelen? Neem dan een kijkje in onze 𝐝𝐞𝐦𝐨𝐬𝐡𝐨𝐩 en laat je inspireren.

Wil jij teleurstellingen tegengaan, klanten weer verwelkomen in de winkel en medewerkers, klanten of bezoekers verzekeren van een plekje? Maak dan gebruik van onze tijdsloten! Neem contact met ons op voor meer informatie. Ons team denkt graag mee met de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Mail: info@go-tickets.nl

Telefoon: 026-3119029

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.