%27Nieuwe%27+drijvende+eventlocatie+in+Streefkerk
Persberichten

'Nieuwe' drijvende eventlocatie in Streefkerk

De Heeren openen een nieuwe culinaire en gastvrije spot in het bijzondere en drijvende gebouw in de haven van Streefkerk, waar voorheen de Limonadefabriek gevestigd was. Naast dat het imposante pand omgetoverd zal worden tot een toegankelijke brasserie worden er ook een gastrobar en boutique hotel gerealiseerd waar het heerlijk toeven is. De locatie biedt ook diverse mogelijkheden voor evenementen.

De Limonadefabriek was jarenlang een goed draaiend restaurant, maar kwam vorig jaar in de problemen en ging failliet. De nieuwe eigenaren (zie foto: V.l.n.r.: Rob Daalhuizen, Marcel Baanen en Patrick Baanen) hopen met een nieuw concept, waar ook ruimte is voor evenementen en zakelijke bijeenkomsten, het succes weer terug te halen naar Streefkerk, in de Alblasserwaard: 

'Er staan verrukkelijke klassiekers op de menukaart, maar ook wereldse gerechtjes, waar je van kunt genieten in een fris, nieuw en kleurrijk interieur. In de weekenden zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting van een fijne ontspannen en culinaire avond uit bij de Heeren aan de Haven. Relaxt en ongedwongen. De Heeren in Streefkerk moet een bruisende hotspot worden in de Alblasserwaard met een laagdrempelige instap, mooie klassieke gerechten, maar óók een Aziatische tintje en hippe gerechtjes.’

 

Evenementen en workshops
De locatie beschikt over aanlegplaatsen voor boten tot en met 20 meter, zo is het mogelijk om naar de Heeren te varen vanaf bijvoorbeeld Rotterdam. Op de kop van de haven, voor het gebouw, wordt een terras gebouwd, met comfortabele zithoeken, waarbij er uitgekeken wordt over het water. Verder is er ruimte voor diverse evenementen, zo is er onderin het gebouw een workshop-ruimte met een wijnklimaat-kamer, waar bijvoorbeeld businessclubs of andere groepen een workshop of masterclass kunnen volgen.

Uiteraard is een overnachting in het bijbehorende Boutiqe Hotel mogelijk. 'Het hotel ademt een intieme sfeer, de kamers zijn stijlvol, eigentijds en luxueus. Een plaats waar je graag wakker wordt, zo aan het water', aldus de nieuwe eigenaren.

De opening van de Gastrobar & Boutique Hotel staan gepland voor begin juni 2021.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.