Alle evenementen on hold, zijn er nog oplossingen?

13-03-2020 - Eerder publiceerde EventBranche.nl al het dossier Evenementen en het Corona Virus. In dat online magazine werden de opkomst en de maatregelen geduid. Tot aan 12 maart waar een verbod voor alle evenementen van 100 en meer personen werd afgekondigd tot en met 6 april 2020. In dit dossier kijken we naar wat nog wel kan met behulp van online oplossingen.

Niets zo sterk als een goed evenement, effectieve live communicatie en zodra het kan, moet dat ook weer de standaard worden, maar voor nu? Als er echt gecommuniceerd moet worden en de live variant niet kan of mag. Dan is er nog wel wat mogelijk. Een online of digital variant? De gevolgen van het verbod op evenementen zijn desastreus, maar er zijn nog wat opties, bijvoorbeeld online. In dit online magazine een kijkje in de keuken van het online aanbod. Wij wensen iedereen heel veel sterkte, saamhorigheid en wellicht succes met één van deze oplossingen.

Klik op de cover om het online magazine door te lezen en in contact te komen met de juiste partijen:

 

1 Reacties

Geen oplossing om events door te laten gaan, wel #coronahulp om (internationale) gasten/deelnemers te informeren.

Zie https://www.linkedin.com/posts/erooijakkers_coronahulp-coronahulp-corona-activity-6643943749816733696-6-4C
Edwin Rooijakkers @ 14-03-2020 07:24 uur

•  Entree netwerk-evenementen van EventBranche*
•  2 keer per jaar het EventBranche halfjaarboek
•  4 keer per jaar een kennisdossier
•  Plaats jouw eigen nieuws
•  Korting op het plaatsen van vacatures
•  Bedrijfsvermelding op www.evenementorganiseren.nl.

*uitgezonderd o.a. Gouden-Giraffe, de BeachBrancheBarbecue. Voor enkele evenementen naast onze 4 reguliere bijeenkomsten vragen wij een entree- of ticketfee.

Alle reden om NU lid te worden, want in april 2021 verschijnt het eerst dubbeldikke halfjaarboek met alle houvast, inzichten, kansen, trends en ontwikkelingen voor live, experience en events van morgen...

LEES HIER UITGEBREID WAT HET LIDMAATSCHAP INHOUDT

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners