Dossier aanbestedingswet

Jaarlijks koopt de overheid voor ongeveer 60 miljard euro in. Dat doet de overheid met belastinggeld. Voor het bedrijfsleven is de overheid een belangrijke opdrachtgever. Het doel van aanbesteden is dat de overheid op een transparante en niet-discriminerende wijze inkoopt zodat ondernemers, ook in de eventbranche een goede en gelijke kans maken om een opdracht te verwerven.

De (nieuwe) aanbestedingswet is bedoeld om de inkoop door overheidsinstellingen transparant en effectief te laten verlopen. Daarbij beoogt de wet ondernemers een eerlijke en optimale kans te bieden bij een aanbesteding door de overheid. Aanpassingen op deze wetgeving zijn in april doorgevoerd en worden door EventBranche.nl op de voet gevolgd. In dit dossier vindt u belangrijke en praktische informatie aangaande de nieuwe aanbestedingswet. 

Word lid voor 295,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche evenementen. 

Lid Worden

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen bij bureaus, locaties, cateraars, toeleveranciers en eventmanagers? Dan heeft u met EventBranche Magazine, EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl.
>> bekijk de mogelijkheden

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.