45 trends voor het optimaliseren van je event in 2016

31-03-2016 - EVENEMENT EN ONDERZOEK - Het Event Marketing Institute van Eventmarketer.com publiceerde onlangs, in samenwerking met de Global Experience Specialists, het Trend Tracker rapport. Een overzicht van alle eventtrends voor 2016 op het gebied van eventplanning, strategie, marketing, technologie en design.


Het afgelopen jaar zijn er heel wat eventbarrières doorbroken en is 'engagement' met de doelgroep geherdefinieerd. Technologieën, van drones tot virtual reality en live streaming, zijn beland in de handen van de consument die op zijn beurt de controle heeft over de inhoud en output van informatie die eventorganisatoren samen brengen in een live event.

Marketing- en communicatieprofessionals hebben de waarde van events bewezen in de traditionele marketingmix door betere planning, meetbare doelstellingen en activaties voor  specifiekere doelgroepen. Maar in het aankomende jaar vindt een zee aan veranderingen plaats die ons anders gaat laten nadenken over de invulling van evenementen. Hoe kunnen we op een nog dieper level binden met onze doelgroep? Hoe promoten we ons product, dienst of event in wereld die samenhangt van online interactie en social media kanalen? En hoe kunnen we voldoen aan de verwachtingen van drie verschillende generaties eventbezoekers?

Lees het hele Trend Tracker rapport met een snelle checklist van 45 trends voor 2016!

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

•  Entree netwerk-evenementen van EventBranche*
•  2 keer per jaar het EventBranche halfjaarboek
•  4 keer per jaar een kennisdossier
•  Plaats jouw eigen nieuws
•  Korting op het plaatsen van vacatures
•  Bedrijfsvermelding op www.evenementorganiseren.nl.

*uitgezonderd o.a. Gouden-Giraffe, de BeachBrancheBarbecue. Voor enkele evenementen naast onze 4 reguliere bijeenkomsten vragen wij een entree- of ticketfee.

Alle reden om NU lid te worden, want in april 2021 verschijnt het eerst dubbeldikke halfjaarboek met alle houvast, inzichten, kansen, trends en ontwikkelingen voor live, experience en events van morgen...

LEES HIER UITGEBREID WAT HET LIDMAATSCHAP INHOUDT

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners