Ultieme+customer+experience+tijdens+EventBranche+LIVE
Nieuws

Ultieme customer experience tijdens EventBranche LIVE

EVENTBRANCHE LIVE - Op 9 september vindt de derde editie van EventBranche LIVE plaats bij Het Sieraad in Amsterdam, de nieuwste evenementenlocatie van Tobacco Theater en De Artiesten Culinaire Concepten. Tijdens EventBranche LIVE krijgt u de ongekende mogelijkheid om het kennismaken van deze parel van een locatie te combineren met inhoud en netwerken. Tijdens het middag programma leren we hoe je customer experience kan laten werken.

In de middag staat spreker Nienke Bloem op het podium. Nienke Bloem is een veelgevraagde Nederlandse Customer Experience spreker op zowel nationale als internationale podia. Ondanks haar drukke internationale programma zijn wij van EventBranche.nl blij dat zij deze dag in Amsterdam zal zijn om ons van nieuwe inzichten te voorzien. Met meer dan 20 jaar werkervaring is wordt zij ook wel de Customer Experience Goeroe genoemd. Het is Nienke’s missie om de wereld mooier te maken voor medewerkers en klanten. Want hoe zet je de klant echt centraal in kleine of juist hele grote organisaties? Welke rol spelen evenementen binnen dit traject met de klant? Op die vragen heeft ze het antwoord als expert in Customer Experience Management. Ze is analytisch scherp, vrolijk kritisch en inspirerend behulpzaam. Daarnaast heeft ze een pragmatische instelling, want gepraat over klantgerichtheid wordt er genoeg. Haar motto is dan ook: “Making Customer Experience work!”.

Naast dit inhoudelijke plenair programma in de middag, geeft een Gouden Giraffe Winnaar later op de middag een uitgebreide inkijk in de beslissingen en uitdagingen van een awardwinning eventconcept tijdens Learn From The Best. Aansluitend vindt de EventBranche netwerkborrel plaats onder het genot van overheerlijke catering en is er de mogelijkheid de vernieuwde locatie te ontdekken tijdens diverse rondleidingen.

Dus alvast voor in uw agenda:

EventBranche LIVE
MAANDAG 9 SEPTEMBER 2019
Het Sieraad Amsterdam
 

 


© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.