Uitleg werkkostenregeling (VIDEO): 'Het personeelsevenement gaat van belastingvrij naar een potentiele 80% eindheffing'

20-06-2012 - BRANCHEBORREL HAARLEM - Johan de Jong van Deloitte gaf voorafgaand aan de EventBranche Borrel in de Lichtfabriek Haarlem aan 200 eventprofessionals uitleg en antwoord op de vele vragen rondom de WKR. De eventprofessionals die de moeite namen om zich een uur voor de borrel voor te laten lichten, leken licht geschokt en stelden vele vragen. Media Centrum Hilversum maakte een compilatie van de presentatie en de antwoorden.

In samenwerking met Sendsteps konden de gasten in de zaal per sms, twitter of online vragen stellen en deelnemen aan polls. Zo gaf de meerderheid van de zaal aan niet voldoende op de hoogte te zijn van de regeling. Bijna 50 procent van de aanwezigen verwacht dat de omzet in de evenementenbranche tussen de 21 en 40 % zal afnemen door de werkkostenregeling. In verband met het grote aantal vragen is EventBranche.nl een WKR-vragenloket gestart en is de WKR-SPECIAL online uit EventBranche Magazine 2 online gezet.  

1 Reacties

@ 29-06-2012 17:49 uur
  • 14sep

    Gouden Giraffe Event Awards 2020

    Prijzen voor de meest impactvolle en effectieve eventmarketing en live communicatie - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners