Toptalent Tjindjara naar #BBBQ17; al 500 gasten komen naar BeachBrancheBarbecue

20-06-2017 - #BBBQ17 - De BeachBrancheBarbecue is al jaren dé plek waar AT Bookings eventprofessionals kennis laat maken met gearriveerde top-artiesten (dit jaar Van Dik Hout) in combinatie met de talenten van Nederland. Voor #BBBQ17 staat weer zo'n enorm talent op de lijst: Tjindjara. Inschrijven kan nog als individu, als team of met een compleet bedrijf. Het is immers hét bedrijfsuitje voor de branche.


INSCHRIJVEN:
Met onderstaande link komt u op de registratiewebsite van deRegistratiebalie, al jaren onze partner op onze evenementen: 
BEACHBRANCHEBARBECUE 2017 - MAANDAG 3 JULI - STRANDCLUB WIJ SCHEVENINGEN De in Amsterdam geboren Tjindjara (Metschendorp) zong en danste al vanaf de dag dat zij kon lopen. Haar ouders hadden al snel door dat zij talent had en schreven haar in voor balletlessen en stimuleerden en motiveerden haar later om haar weg te vinden in het muziekvak en zorgden ervoor dat zij op 11-jarige leeftijd begon op de dansacademie van Lucia Marthas waar zij all round werd opgeleid en behaalde in 2012 haar diploma. In 2005 op 15-jarige leeftijd trok ze de stoute schoenen aan en deed mee aan het Junior Songfestival en behaalde een tweede plek. Na de afronding van haar opleiding aan de Hogeschool Dansacademie van Lucia Marthas rolde Tjindjara al snel de muziek- en theaterwereld in. Naast bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans, danste de knappe zangeres bij de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2013 was Ali B overdonderd door haar talent en nam haar onder zijn hoede in het TV-programma X-Factor.

Naast rollen in musicals als Dreamgirls en The Bodyguard, werkt Tjindjara aan haar eigen songs. Het zelf schrijven van tekst en muziek, net als haar grote voorbeeld Beyoncé. Over die toekomst is de nu 25-jarige entertainer heel positief. Over 5 jaar ziet zij zichzelf lekker, in zowel Nederland als in de rest van de wereld, touren met haar eigen muziek. Maar ook mooie rollen in musicals die op haar pad komen slaat ze zeker niet af en een uitstap van musical naar de film- en TV wereld als actrice is maar heel klein en ook die kans wil ze met beide handen aangrijpen.


INSCHRIJVEN: 
Met onderstaande link komt u op de registratiewebsite van deRegistratiebalie, al jaren onze partner op onze evenementen: 

BEACHBRANCHEBARBECUE 2017 - MAANDAG 3 JULI - STRANDCLUB WIJ SCHEVENINGEN 


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners