Topspreker op EventBranche Borrel in Fort Voordorp

11-09-2013 - EVENTBRANCHEBORREL - De EventBranche Borrel heeft inmiddels ruim 300 ingeschreven gasten. Mocht u nog niet ingeschreven zijn, er is nu een hele goede reden: de Belgische ondernemer, auteur, motivator en inspirator Guido Thys zal gaan spreken tijdens het plenaire deel. Er zijn nog plekken vrij op de gastenlijst.

>> INSCHRIJVEN VOOR DE EVENTBRANCHEBORREL OP MAANDAG 16 SEPTEMBER (plenair start om 17.00 uur) BIJ FORT VOORDORP

 

"Wat hebben we gelachen, maar die Belg had nog een ijzersterke boodschap ook", is één van de vele opmerkingen die de presentaties van Guido Thys typeren aldus Baja Hoedt van sprekersbureau speaQable. 'Als ondernemer met ruim 30 jaar ervaring wordt hij met name gewaardeerd om zijn scherpe analyses op gebied van organisatie en commercie. Naast de talloze lezingen, workshops en seminars die hij jaarlijks geeft weet hij ook nog tijd te vinden voor het schrijven van een boek. Sterker nog, hij schreef er maarliefst 14 waaronder Handboek Klanten Wegjagen, Hoera een recessie en Zombiebusiness.'

Guido Thys als spreker op de EventBranche Borrel, wat kunt u verwachten?

Dit is GEEN economische crisis!
In 2007 begon de kredietcrisis. Ondertussen zijn we al 6 jaar verder en wat we ook proberen, er schijnt maar geen einde aan te komen. In deze lichtvoetige maar indringende sessie laat Guido Thys zien dat het probleem niet is dat we IN een crisis zitten, maar dat we er niet meer UIT komen. De meeste van onze verdienmodellen, communicatieconcepten, strategieën, organisatiestructuren, etc. zijn namelijk aan het einde van hun levenscyclus. Het enige wat helpt zijn doorbraakinnovaties. Op alle gebieden. Tijd voor omdenken en ondernemerschap dus. Dit is meteen ook het positieve nieuws: we kunnen er zelf wat aan doen.

Guido Thys is bedrijfsverloskundige: hij helpt ondernemingen en organisaties bij het ter wereld brengen van waarde. Met meer dan 1.900 presentaties en 15 boeken is het hem toevertrouwd om ook u aan het denken, en aan het doén te zetten.
 

>> INSCHRIJVEN VOOR DE EVENTBRANCHEBORREL OP MAANDAG 16 SEPTEMBER BIJ FORT VOORDORP

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners