Slagharen zet zich definitief op de evenementenkaart met oergezellige BrancheBorrel

13-12-2011 - EVENTBRANCHEBORREL - Als ervaringsdeskundigen weten wij inmiddels: hoe verder van de Randstad hoe minder bezoekers op de EventBranche Borrel. Toch blijft het interessant om eens op een andere locatie een kijkje te nemen. Slagharen pakte prachtig uit en zorgde voor een oergezellige ongedwongen sfeer in een locatie die menig bezoeker verraste. Jammer dat de teller bleef steken op 115 bezoekers.

>> Bekijk de foto's van Photonic

Met DJ Jean, het IJskoud-concept, en een prachtig ingerichte en gedecoreerde locatie werden veel bezoekers verrast door de mogelijkheden van Slagharen. Een van de verraste bezoekers telde het aantal vuurkorven in de Main Street van het attractiepark: '100 korven, bijna voor iedere bezoeker eentje, dat voelt beter dan met honderden mensen in een grote hal hoor.'

In een trammetje werden de gasten begeleid naar de 3d-zaal en het circustheater. In de kou namen ook veel gasten deel aan de buitenactiviteiten van het IJstheater en StreetWice, na een verrassingsoptreden van Heino, geregeld door de mannen van IJskoud!. Uiteindelijk werd er vooral weer volop genetwerkt, met als hoogtepunt en afsluiter het optreden van DJ Jean. Een prima borrel, die meer gasten had verdiend, maar de aanwezigen hebben weer een prima nieuwe locatie in het boekje bij kunnen schrijven.

>> Bekijk de foto's van Photonic

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners