SAVE THE DATE: EventBranche LIVE bij de vernieuwde eventlocatie Het Sieraad

23-07-2019 - Op 9 september vindt de derde editie van EventBranche LIVE plaats bij Het Sieraad in Amsterdam, de nieuwste evenementenlocatie van Tobacco Theater en De Artiesten Culinaire Concepten. Tijdens EventBranche LIVE krijgt u de ongekende mogelijkheid om het kennismaken van deze parel van een locatie te combineren met inhoud en netwerken. Onderwerpen: influencermarketing en Learn from the Best.

Naast een inhoudelijk plenair programma in de middag, gericht op één van de grootste trends en ontwikkelingen in de eventbranche, het inzetten van influencers in en rondom eventmarketing- en live communicatietrajecten, geeft een Gouden Giraffe Winnaar later op de middag een uitgebreide inkijk in de beslissingen en uitdagingen van een awardwinning eventconcept tijdens Learn From The Best. Aansluitend vindt de EventBranche netwerkborrel plaats onder het genot van overheerlijke catering en is er de mogelijkheid de vernieuwde locatie te ontdekken tijdens diverse rondleidingen.

Dus alvast voor in uw agenda:

EventBranche LIVE
MAANDAG 9 SEPTEMBER 2019
Het Sieraad Amsterdam

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
  • 17nov

    The Next Event 2020

    Back to School editie: het kennisevenement voor opdrachtgevers - Beurzen, congressen

  • 12apr

    Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021

    De awards voor de meest impactvolle live communicatie en experience marketing: live en online - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners