Poken maakt netwerken op EventBranche Borrels nog eenvoudiger en effectiever

05-11-2012 - EVENTBRANCHE BORREL - Poken is de wereld aan het veroveren, maar Nederland blijft een beetje achter. Zonde, want de handige netwerktool bespaart visitekaartjes, hoofdbrekens en achterafwerk. Met de tool, die iedere EventBranche Borrel in bruikleen wordt gegeven is een simpele 'aanraking' een uitbreiding van uw netwerk...

Bij binnenkomst ontvangt u een Poken-device, waarmee u tijdens de BrancheBorrel in TOBACCO Theater (en de komende borrels) op een heel eenvoudige manier heel veel contacten op kunt doen. Door een simpele aanraking van twee pokens worden naw-gegevens uitgewisseld. Die gegevens hoeft u er niet eens zelf op te zetten, want dat gebeurt na scannen bij de ingang. Achteraf kunt u door in te loggen (homepage EventBranche.nl rechtsbovenaan) simpel een overzicht krijgen van de door u gelegde contacten, inclusief alle info van uw gesprekspartners.

Let wel, voor het gebruik van poken op de BrancheBorrel gelden een paar eenvoudige spelregels. Zo is de Poken per borrel in bruikleen verkrijgbaar en moet u het apparaat na afloop weer inleveren, of u kiest er voor om de poken te houden voor slechts 10 euro. Hieronder de spelregels en alvast een inlogmogelijkheid met uw emailadres, veel netwerk- en Pokenplezier:

Gebruiksvoorwaarden POKEN #EBB

- Gebruik platform gratis, hardware wél retour!

- Meenemen poken en behouden kan en kost €10,- via paypal. Kies hoe u pookt op de EBB’s!

- Na gebruik, bij einde event, wordt uw poken z.s.m. gesynct door ons (service). U ontvangt een reminder van uw nieuwe contacten in uw mailbox, meestal nog dezelfde dag.

- U kunt inloggen via Eventbranche.nl en vind daar alle contacten en objecten op uw EBB-dashboard en eventuele rankings/challenges.

- Wij recyclen EBB-pokens voor de volgende EventBrancheBorrel! Lekker duurzaam :D


N.B.:

Heeft u de poken mee naar huis, dan sturen wij via paypal een factuur (€10,- ex btw) naar uw email adres. Wilt u toch retourneren stuur de poken dan naar ons retour in een envelop.

Poken Benelux | Dutch e Works b.v.
 

 

Op de brancheborrel geweest? Log hier in:

Nog geen account?

 

 

1 Reacties

Vorige week werd Poken ingezet tijdens relatie event op kasteel in Putten. Super positieve reacties ontvangen van gasten, die ├ęcht wel wat gewend zijn. Directie secretaressen, event managers en de marketing/communicatie professionals waren ronduit enthousiast!
Petric Rebergen @ 05-11-2012 14:25 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners