Nieuwe locatie Beach Branche Barbecue 2016

25-05-2016 - EVENEMENTENLOCATIE STRANDPAVILJOEN - Binnen korte tijd is de Beach Branche Barbecue uitgegroeid tot hét grootste bedrijfsuitje voor eventprofessionals, bij de Carlton Beach Club aan het Scheveningse strand. Maar voor aankomende editie is er een nieuwe locatie en waait er een frisse wind door het bekende barbecue concept. Daarover later meer.

Voor alle vaste BBBQ'ers is er echter geen reden tot paniek. Deze editie blijven we namelijk gewoon in Scheveningen en zal bij Strandclub WIJ, aan de andere kant van de boulevard, het grootste bedrijfsuitje in de eventbranche losbarsten. Bekijk hier de vorige editie: Beach Branche Barbecue 2015 Aftermovie.

Over Strandclub WIJ
Strandclub WIJ is sinds mensenheugenis de hotspot van Scheveningen. Een sophisticated beachclub die het begrip ‘strandtent’ een volledig nieuwe dimensie heeft gegeven. Waar kids natuurlijk welkom zijn, maar waar ook tot in de kleine uurtjes meer dan legendarische feestjes worden gegeven. Van de altijd uitverkochte WIJ-feesten tot de meest romantische beachwedding of spectaculaire bedrijfsfeesten. Strandclub WIJ regelt het allemaal. En dankzij de enorme ervaring op dit gebied, is praktisch alles mogelijk. Want wat het strand is voor Den Haag, is Strandclub WIJ voor Scheveningen.

Of je nu komt voor een drankje op het ruime en zonovergoten terras, uitgebreid wilt dineren of liever onderuitzakt op een bedje met een cocktail in de hand; Strandclub WIJ is the place to be. Onder het motto ‘Minder Ik, Meer WIJ’ maakt deze strandclub de zomer ieder jaar weer een stukje mooier.

Inschrijven en kaarten
Willen u en uw collega's ook aanwezig zijn tijdens de Beach Branche Barbecue 2016, en een dag en avond genieten van sportieve activiteiten, entertainment, en overheerlijke barbecue concepten? Na de brancheborrel bij Studio's Aalsmeer (maandag 30 mei) gaan de kaarten voor dit evenement in de verkoop en start de inschrijving voor het welbekende volleybaltoernooi. Houd eventbranche.nl dus goed in de gaten!

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners