Martijn+Fischer+keert+terug+op+%23BBBQ18%3A+%27Ik+ben+een+lucky+bastard%27
Nieuws

Martijn Fischer keert terug op #BBBQ18: 'Ik ben een lucky bastard'

De BeachBrancheBarbecue 2018 kent inmiddels een gastenlijst van bijna 600 eventprofessionals. AT Bookings, het artiestenbureau dat de #BBBQ al jaren voorziet van de leukste en beste artiesten, maakte zojuist bekend dat Martijn Fischer tussen de festivals door (Paaspop, Parkpop en Retropop) wederom aanwezig is op de #BBBQ18. Bent u erbij op maandag 9 juli bij Strandclub WIJ in Scheveningen?

Martijn weet met verve de hits van Hazes over te brengen! Niet voor niets ontving de zanger de John Kraaijkamp Musical Award in de categorie ‘beste mannelijke hoofdrol’ voor zijn vertolking van André Hazes in de Joop van den Ende Musical ‘Hij Gelooft in Mij’. Ook voor zijn rol als Andre Hazes in de film Bloed Zweet en Tranen wordt Martijn beloond met een Gouden kalf.

FISCHER “Als nakomer in een gezin van vier kinderen moest ik altijd op tafel staan om de Osmonds te playbacken waar mijn zussen fan van waren en om tv reclames na te spelen. Dat was gezellig en een prettig soort aandacht. Toen ik op de middelbare school zat was ik best een verlegen kereltje. We hadden drama es en ik merkte dat dat hielp om over bepaalde schroom heen te komen en uiteindelijk werd dat één van m’n favoriete vakken. Toch was ik pas 25 toen ik echt naar de toneelschool ging, ik had eerst allerlei andere dingen gedaan die op m’n pad kwamen zoals in bandjes drummen en in de bouw stenen sjouwen voor de echte vaklui. Ik ben achteraf heel blij dat ik voor dit vak heb gekozen, het heeft me heel veel goeds gebracht; ik kom op leuke plekken en ik kom bijzondere mensen tegen, zoals bij de Beach Branche Barbecue! Ik ben een lucky bastard!”

>> Lees ook: DJ, dance producer en saxofonist Charleon maakt debuut op #BBBQ18
>> Lees ook: House4Pleasure trapt muzikale line-up af

Tickets voor #BBBQ18?
Bestel ze hier:
 


De BeachBrancheBarbecue 2018 wordt mogelijk gemaakt door de volgende partijen:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.