Liefst 17 partners werken mee aan EventBranche Borrel CHV Noordkade

02-09-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - De EventBranche Borrel van maandag 8 september aanstaande geeft u de kans om de nieuwe locatie CHV Noordkade in Veghel te bekijken. Tegelijkertijd ziet u liefst 17 partners aan het werk:

>> INSCHRIJVEN VOOR DE BRANCHEBORREL EN DE WORKSHOP

deRegistratiebalie

deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen, maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie.
 

AVEQ Groep

De AVEQ-groep is een krachtenbundeling van specialisten op het gebied van presentatie en communicatie. Van website tot projecten en van fotografie tot beeld & geluid.

Communicatie, online & design 
Full service communicatie-, online- en designbureau. Gespecialiseerd in o.a. huisstijlen, website ontwikkeling, film & fotografie, evenement- marketing en zakelijke communicatie.

Show, theatre & congress facilities
Specialisten in professionele beeld-, licht- en geluidstechniek.
Verhuur, verkoop & installatie. Opdrachtgevers zijn o.a.: overheden, bedrijfsleven, evenementenlocaties en organisatiebureaus.
 

C360 Interactive Panoramas

Het gevoel van 'er zijn'.
Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.
Publiceer de panorama's op uw site, in uw Facebook wall en ze zijn eenvoudig 'mee te nemen op uw iPad en/of iPhone.

Google Business View; Henri Smeets is Google Vertrouwde Fotograaf voor de regio Noord Holland, leg uw bedrijf vast met het 'Google Mijn Bedrijf' programma, op basis van Streetview technologie en deel deze op uw site, op Google Maps en bij Google zoekresultaten.
 

Clickshots

Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.
 

Crowd Support

Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.
 

Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991

Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het! Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.

 

Master in Event Management

Master in Event Management biedt u actuele leergangen aan met theoretische kennis en praktische vraagstukken over het organiseren van evenementen. De lesprogramma’s van Master in Event Management bestaan naast het theoretische gedeelte uit leerzame workshops, gegeven door professionals uit de evenementenbranche.


 

Skanna Horeca Uitzendbureau

Skanna Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers. Het hoge kwaliteits- en gastvrijheid niveau van medewerkers wordt gegarandeerd door een strikte selectieprocedure en continue horecatrainingen.


Speciaal voor de borrel bij CHV Noordkade zetten ook onderstaande partners zich in voor een hoogstaand kennis- en netwerkevenement:

ALL4Events

ALL4Events wil graag uw partner zijn in veiligheid, gezondheid, verkeer en overige facilitaire ondersteuning voor beurzen, congressen, evenementen en incentives.
Wij verzorgen meer dan alleen maar een veilig gevoel…
 

Bridge Event Facilities

Bridge Event Facilities wil graag uw full service partner zijn voor techniek en inrichting van Events.
Elk event is voor ons een nieuwe uitdaging, waarbij we steeds streven naar de beste invulling zowel technisch, creatief en budgettair.
 

CLC VECTA

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderen, evenementen, entertainment en incentives.
 

Couwenbergh communiceert

Herman Couwenbergh | / cc Couwenbergh Communiceert

Herman Couwenbergh is een doorgewinterde communicatieprofessional die zijn sporen al ruimschoots verdiend heeft. Na jaren de PR/ publiciteit van een concertzaal bestiert te hebben en een korte tussenstop in Radio/ Tv ontdekte hij in 1999 het Wereld Wijde Web.

Via diverse functies bij grote ISP (internet Service Providers) leerde hij alle ins en outs van online communicatie. Als verantwoordelijk voor de portals van Tiscali en 12move stond hij midden in de nieuwste ontwikkelingen en mocht die zelfs mee vormgeven.

Sinds 2011 stelt hij zijn kennis en kunde ter beschikking aan derden via /cc Couwenbergh Communiceert. Hij is mede-eigenaar van een toonaangevend blog over Twitter en deelt zijn kennis over socialmedia marketing via de blogs van Emerce, Apostle.nl en KarelGeenen.nl. Voor die laatste schrijft hij ook whitepapers en een online cursus Twitter zag afgelopen maand het licht.

Herman is een fan van de nieuwe deeleconomie en daarom deelt hij zijn kennis ook op podia als spreker en als trainer via workshops. Geen wazige ‘Hossanna’-verhalen, maar praktisch en concreet zodat opgedane kennis direct toegepast kan worden.
 

Dijkstra en Voermans

Adviseren, procederen en kennisdelen vormen de kern van ons werk. Ons juridisch vakmanschap uit zich in onze brede expertise,knowhow, branche-ervaring én flexibiliteit. Aan de hand van uw wensen laten wij u verschillende oplossingen zien. U kiest de oplossing die het beste bij u en uw situatie past.

 

Festivak

Festivak wordt bezocht door gehele branche van publieksevenementen. Bezoekt u ookFestivak Belgie op 26 & 27 november 2014? Festivak Nederland zal op 25 & 26 november 2015 wederom georganiseerd worden in Jaarbeurs Utrecht.

 

IDEA

Branchevereniging IDEA vertegenwoordigt de bureaus die het beste hebben te bieden op
de markt van zakelijke evenementen in Nederland. Het kwaliteitskeurmerk van IDEA staat garant voor
creativiteit, professionaliteit en continuïteit.
 

Maison van den Boer

Maison van den Boer is een begrip in de wereld van party-service en evenementenorganisatie. Sinds 1906 heeft het familiebedrijf zich vanuit Veghel ontwikkeld tot een onderneming met diverse activiteiten in de hospitality branche: partycatering, gastronomie, venuecatering, evenementencatering en een full-service organisatiebureau.
 

Trendsetters

Als interieurspecialisten verzorgen wij de gehele, exclusieve aankleding van uw locatie. Denk hierbij aan onder andere diverse meubilairstijlen, sfeer, bloem, en groendecoraties. Wij leveren maat-aankleding, ongeacht of u die chique, stoer, landelijk, gewaagd of klassiek wenst. Het doel dat u voor ogen heeft, is het doel dat wij realiseren: Een exclusieve, persoonlijke uitstraling die precies past bij uw evenement, showroom, stand of beurs.

>> INSCHRIJVEN VOOR DE BRANCHEBORREL EN DE WORKSHOP

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners