LAST CALL #BBBQ18: 50 volleybalteams, laatste artiest, winnaar hotelovernachting

06-07-2018 - #BBBQ18 - De BeachBrancheBarbecue 2018, aankomende maandag bij Strandclub WIJ in Scheveningen, beloofd de grootste editie ooit te worden. Dit jaar strijden er maar liefst 50 volleybalteams voor de volleybalbokaal en zijn er meer dan 650 eventprofs aanwezig om het grootste strandfeest voor de eventbranche tot een succes te maken. AT Bookings komt op de valreep nog met een laatste artiest. Niemand minder dan DJ Jean zal deze 20e editie afsluiten!

Door een record aan volleybalteams is het inmiddels niet meer mogelijk om je aan te melden voor het volleyballen. Maar niet getreurd, er zijn natuurlijk nog veel meer sportieve activiteiten! Ga bijvoorbeeld Powerkiten op het strand, doe mee aan de Archery Shoot-Outs of rijd door de oude straten van Scheveningen tijdens de Fat Max E-bike tour! >> Bekijk hier alle activiteiten

DJ Jean maakt de avond compleet
Naast de reeds aangekondigde artiesten zoals wereldact Shermanology, House4Pleasure, producer en saxofonist Charleon en Martijn Fischer (bekend van zijn rol als André Hazes) zal DJ Jean de avond afsluiten. Deze naam heeft onuitwisbare sporen achtergelaten in de nationale en internationale clubscene. Hij is bekend om zijn turntable skills en rebelse levensstijl, maar vooral als toegewijd artiest. Samen met zijn MC Maron Hill, sluit hij maandag in stijl de Beach Branche Barbecue af!

Koop nu nog je last-minute ticket!
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de 20e editie van de BeachBrancheBarbecue 2018.
Kom jij met jouw collega's genieten van een dag vol sportieve activiteiten, entertainment en overheerlijke Braziliaanse barbecue concepten op maandag 9 juli bij Strandclub WIJ in Scheveningen?

Een ticket voor #BBBQ18 kost 49,- en is inclusief:
- Deelname activiteit
- Volledig verzorgde barbecue
- 5 drankmunten
- Een avond vol entertainment!

Zorg dat je er bij bent: het grootste strandfeest voor eventprofs en opdrachtgevers!

De winnaar van de hotelovernachting tijdens #BBBQ18


De BeachBrancheBarbecue wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners en bedrijven:

 

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners