Inschrijving EventBrancheBorrel start donderdag 19 augustus (update)

17-08-2010 - De tweede Borrel van dit jaar vindt plaats op maandag 6 september 2010 en wordt georganiseerd op de nieuwe evenementenlocatie 'WaterGoed De Maaslanden', gelegen nabij recreatiegebied De Gouden Ham. Update: door grote drukte, gaan de uitnodigingen vrijdagochtend 20 augustus de deur uit.

Hoe komt u op de gastenlijst van de meest populaire en effectieve eventborrel van Nederland?

  • Alleen abonnees van EventBranche Magazine zijn per definitie verzekerd van een plekje op de gastenlijst. Zij krijgen vrijdagochtend per mail de mogelijkheid om als eerste in te schrijven en hun gereserveerde plek te verzilveren. Vanzelfsprekend hebben onze commerciele partners eenzelfde luxe positie.
     
  • De overige relaties van EventBranche.nl krijgen vrijdag in de loop van de ochtend een uitnodigingsmail met een persoonlijke code om zich eenvoudig online aan te melden.
     
  • Vervolgens gaat donderdag om 14.00 uur de algemene inschrijving open, waarbij overige eventprofessionals een interesseformulier kunnen invullen om ook in aanmerking te komen voor een plekje op de gastenlijst.


>> Wilt u dus verzekerd zijn van een plek op onze gastenlijst voor de zes borrels die wij per jaar organiseren? Neem dan voor slechts 99 euro een abonnement op EventBranche Magazine en profiteer van alle extra's.

>> Wilt u uw bedrijf in de spotlights zetten en tevens verzekerd zijn van een exclusieve uitnodiging voor onze EventBrancheBorrel? Neem dan contact op met onze salesafdeling.

1 Reacties

Sjoerd en team, weer helemaal goed bezig! complimenti!
Marije Breuker @ 19-08-2010 16:59 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners