Inschrijven+voor+EvenementOrganiserenL%21VE%3A+h%C3%A9t+kennisfestival+voor+opdrachtgevers+en+organisatoren
Nieuws

Inschrijven voor EvenementOrganiserenL!VE: hét kennisfestival voor opdrachtgevers en organisatoren

EVENEMENTORGANISERENLIVE - Een kennisfestival, met zes pleinen, tientallen experts, plenaire sessies, Networktables, tips, kennisdossiers en bovenal antwoord op al uw vragen. Dat is het veelbelovende concept van EvenementOrganiserenL!VE op maandag 23 oktober in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De ochtend voor opdrachtgevers en bureaus, de middag voor de uitvoerende eventbedrijven.

Evenement Organiseren L!VE is gratis toegankelijk voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met evenementen. EvenementOrganiserenLIVE geeft antwoord, deelt kennis en stuurt u met nieuwe inzichten en producten naar huis. Om uw bezoek aan dit kennisfestival tot een succes te maken en u op maat te faciliteren, willen wij in het registratietraject graag weten wie u bent. Aan de hand daarvan wordt mede bepaald of u in aanmerking komt voor het exclusieve kennisprogramma in de ochtend, het middagprogramma of wellicht beide. 

'EvenementOrganiserenL!VE is het event waar EvenementOrganiseren.nl tot leven komt. Die site is bedoeld om iedere opdrachtgever en organisator van evenementen hulp, kennis, inspiratie en aanbod te bieden om tot een geslaagd evenement te komen. Dat gaan we nu dus live doen, waarbij het beantwoorden van vragen en het delen van kennis centraal staan. Deze kennis bieden we aan in de vorm van 12 mini-congressen op 6 verschillende pleinen. Elk plein heeft z’n eigen expertise, denk dan o.a. aan een catering plein, een decoratie plein, een locatie plein enz. Kies zelf uw congres programma en wij nemen u mee naar de antwoorden', aldus Askin Ozay van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl de organisatie achter het evenement in de Van Nelle Fabriek.

Inschrijven en/of Exposeren:
>> De inschrijving is inmiddeld geopend en hier vindt u ook meer informatie:

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.