Het+merk+als+basis+voor+de+customer+experience+tijdens+EventBranche+LIVE+in+het+Sieraad
Nieuws

Het merk als basis voor de customer experience tijdens EventBranche LIVE in het Sieraad

EVENTBRANCHE LIVE - Het Sieraad, de verrassende evenementenlocatie in Amsterdam, is maandag 9 september de locatie voor EventBranche LIVE. Een bezoek is het dubbel en dwars waard: je beleeft de prachtige vernieuwde locatie en in de middag krijg je nieuwe inzichten als het gaat om de customer experience.

Wil je ook bij EventBranche LIVE in de verrassende Amsterdamse locatie Het Sieraad zijn, dat kan. Aanmelden kan heel eenvoudig via EventBranche LIVE.

12.30 uur Deuren open en netwerklunch

13.30 uur Start kennisprogramma 

Nienke Bloem: klantgerichte cultuur
Met meer dan 20 jaar ervaring is Nienke Bloem expert op het gebied van Customer Experience Management. Voorheen was ze verantwoordelijk voor de Customer Experience bij KPN en inmiddels is ze consultant, internationaal spreker en trainer van de CX Masterclass. Als Certified Customer Experience Professional is Bloem één van de acht personen op de wereld die Authorized Resource and Training partner is van de CXPA. Tijdens haar kennissessie zal zij op een analytisch scherpe, vrolijk kritische en inspirerende manier antwoord geven op de vraag: hoe bereik je een klantgerichte cultuur en welke rol spelen events hierin. 

14.30 uur - 14.50 uur Pauze

14.50 Hervatting middagprogramma

Rudolf Rodenburg: hoe een merk de customer journey aanstuurt
Rudolf Rodenburg (Brand and Strategy Consultant bij Business Openers) zal tijdens deze kennissessie de stelling, dat de customer journey het merk oplaadt, omdraaien: het merk is juist de basis. Tot nu toe was het doel van de customer journey, en de daar bijbehorende events, om het merk ‘op te laden’ door uiteenlopende ideeën, en indrukwekkende belevenissen en verrassingen. Uit psychologisch onderzoek en financiële analyse blijkt echter dat succesvolle en winstgevende merken juist een grote mate van consistentie hebben. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk laat Rodenburg zien hoe een merk de customer journey kan aansturen. 

16.00 uur einde middagprogramma

17.00 uur plenair programma

Wil je ook bij EventBranche LIVE in de verrassende Amsterdam locatie Het Sieraad zijn, aanmelden kan heel eenvoudig via EventBranche LIVE.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.