EventBrancheBorrel strand De Maaslanden: opkomst minimaal, netwerken optimaal

07-09-2010 - Ieder nadeel heeft blijkbaar zijn voordeel, want de EventBrancheBorrel bij WaterGoed! Strand De Maaslanden was met 120 bezoekers niet overvol, maar qua netwerken zeer succesvol...(bekijk alle foto's)

>> Bekijk alle foto's van Photonic 

Op waarschijnlijk de laatste mooie dag van het jaar lag Strand De Maaslanden er prachtig bij. Geen AAA-locatie met marmerenvloer of gouden kranen, maar ideaal voor een actieve, gezellige en effectieve brancheborrel. Veel van de gasten maakten gebruik van de mogelijkheid om met een RIB-boot over de Maas te scheuren of in een 4x4 over een onmogelijke helling te rijden. De bijkleurders en borrelaars lieten zich met vers gerookte paling verwennen op het zonnige en muzikale terras.

Een enkele reactie over de ietwat kleine stukje verse vis of varken van het spit, vielen volledig in het niet bij de vele nuttige en effectieve contacten die openlijk beklonken werden. Een succesvolle niet al te drukke borrel, maar dat zijn we gewend bij borrels buiten de Randstad. Op naar de volgende EventBrancheBorrel in Vredenburg Utrecht.

>> Bekijk alle foto's van Photonic 

2 Reacties

Het was weer gezellig jammer dat veel van onze collega's denken dat naar Utrecht Nederland stopt. Er zijn zoveel mooie lokaties aan deze kant van ons land maar als men de moeite niet kan op brengen om hier naar toe te komen. jammer!!!
lenny @ 07-09-2010 14:49 uur
Prima voor elkaar door Omnivents op een mooie locatie. Jammer dat er een hoge no-show was... het was de moeite waard een kijkje te komen nemen!
Jordi @ 07-09-2010 17:56 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners