EventBranche%2Enl+neemt+afscheid+van+Photonic+als+BrancheBorrel%2Dpartner
Nieuws

EventBranche.nl neemt afscheid van Photonic als BrancheBorrel-partner

EVENTBRANCHE BORREL - Photonic.nl was jarenlang de vaste fotopartner van eerst de FZ Brancheborrel en later de EventBranche Borrel. Dat gebeurde altijd in volle tevredenheid van beide kanten. 'Inmiddels weet iedereen dat Photonic.nl onze partner is en fotomarketing verzorgt, dan is het exposuretraject afgerond en kun je in goed overleg afscheid van elkaar nemen', aldus het EventBranche-team.

Photonic.nl gebruikte de vele tientallen borrels om hun nieuwe producten te promoten aan de potentiele opdrachtgevers. Daarnaast waren er altijd vele tientallen foto's de dag na een borrel te bewonderen op EventBranche.nl. 'Wij zijn Photonic.nl ontzettend dankbaar en wat is het voor ons ook leuk om zo nauw met een kwalitatieve partij samen te werken op onze netwerkbijeenkomsten', liet Sjoerd Weikamp in de piste van Carré weten, toen er officieel afscheid genomen werd van het fotobedrijf uit Amsterdam.

De vervanger van Photonic.nl liet er vervolgens geen gras over groeien. BK2 en Mr. Green Screen waren nadrukkelijk aanwezig op de eerste Brancheborrel van 2013. Vele tientallen branchegenoten gingen met een groot formaat greenscreen-foto naar huis. 'Wij hopen met BK2 en Mr. Green Screen een zelfde langdurige samenwerking aan te gaan als met Photonic.nl', aldus Robin van Leeuwen, die verantwoordelijk is voor de organisatie van de EventBranche Borrels.

>> De foto's van Carré gemaakt door BK2 verschijnen vandaag online 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.