EventBranche+LIVE+Het+Sieraad%3A+topchef+Dennis+Huwa%C3%AB+verzorgt+de+gasten
Nieuws

EventBranche LIVE Het Sieraad: topchef Dennis Huwaë verzorgt de gasten

EVENTBRANCHE LIVE - 9 september 2019 kon wel de EventBranche LIVE editie worden waar de fijnproevers het nog lang, heel lang over zullen hebben. Naast de content, het netwerk en het bewonderen van de vernieuwde locatie, is Dennis Huwaë namelijk de chef die al onze gasten van topchef-catering zal voorzien!

Tijdens zijn werkend leven stond hij voornamelijk aan het hoofd van keukens waarboven 2 Michelin ** prijkten. ‘Daar ontwikkelde hij zijn feilloze gevoel voor de allerhoogste gastronomie’, aldus GaultMillau, die hem uitriep tot ‘Talentvol Chef van het Jaar 2018’. Tijden EventBranche LIVE ben je dus verzekerd van goddelijk eten:
 


Menu walking diner avond:

  • Tartaar van tonijn, vandouvan, kimichi, kombu en rode kool gazpacho
  • Gnocchi met uiencompote, hazelnoot en rebloouchon
  • Entrecote bordelaisesaus met pommes gratin en zuurkool
  • Milkbar
     


Voor Huwaë is het creëren van een gerecht, een zoektocht naar de perfecte combinatie van ingrediënten, die elkaar versterken en aanvullen. Hij laat zich hierbij graag inspireren door ‘ street food ‘ van over heel de wereld. Naar eigen zeggen, zijn de klassieke technieken altijd de basis en maakt hij in zijn hoofd, de vertaalslag naar zijn eigen signatuur. 

‘Laat de natuur zijn werk doen. Kies mooie producten en behandel ze met liefde en respect. Uiteindelijk gaat het allemaal om liefde voor het product en de tijd die je steekt in het creëren van je gerechten’. – Dennis Huwaë

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.