EventBranche Borrel Vredenburg: 310 branchegenoten vermaken zich opperbest

03-11-2010 - Vredenburg Leidsche Rijn presenteerde zich dinsdagavond aan ruim 300 branchegenoten op een uitermate prettige manier. Kort, krachtig, kwalitatief, ruim de tijd om te borrelen en te netwerken en bovenal drukbezocht, met vrijwel geen no show!

>> BEKIJK DE TIENTALLEN FOTO'S VAN PHOTONIC

De 'Rode Doos', zoals Vredenburg Leidsche Rijn in de volksmond genoemd wordt, trok maar liefst 310 branchegenoten naar Utrecht. Zij werden opgevangen in de lobby van het theater, waar een DJ voor een pre-borrelsfeer zorgde. Bij het betreden van de grote zaal bleek meteen dat Vredenburg flink had uitgepakt. De rode theaterstoelen waren voor een deel uit de zaal gehaald zodat er onderin de zaal een ruimte ontstond die perfect geschikt was voor de groep van 310 borrelaars.

Opvallend:

- de uitermate relaxte sfeer
- het knallende promofilmpje van Vredenburg
- het cabaret van Boom Chicago dat niet door iedereen de juiste aandacht kreeg, maar voor de goede toehoorder erg grappig was
- de kwalitatieve catering van Cuisine on Tour
- de zeer prettige no show-aantallen (slechts 20 man...), die een direct gevolg zijn van de no show mailing die EventBranche samen met EventAssist verstuurde
- veel zaken gedaan
- Pomms met een biologisch patatje na afloop

 

Met het meest kritische publiek dat je maar kan wensen, krijgen we altijd kritische punten na afloop van een borrel. Dit keer veel positieve reacties. Maar natuurlijk benieuwd naar uw mening, dat kan hieronder:
 

 

>> BEKIJK DE TIENTALLEN FOTO'S VAN PHOTONIC

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners