EventBranche borrel Vondelpark3: bekijk de 160 foto's van Clickshots

21-04-2015 - BRANCHEBORREL EVENEMENTENLOCATIE - De eenjarige evenementenlocatie Vondelpark3, het culinair entertainment en de 300 eventprofessionals, waaronder veel nieuwe gezichten, hebben gezorgd voor een geslaagde tweede editie van de EventBranche Borrel 2015.

Hoewel er normaal gesproken aandacht wordt besteed aan een inhoudelijk gedeelte met een bekende spreker werd dit, mede door het mooie weer, niet gemist door de eventprofessionals. Een unieke gelegenheid om uitgebreid te netwerken; want naast de bekende gezichten zette ook ruim 30 nieuwe eventprofessionals voet op de bekende netwerkbijeenkomst van EventBranche.nl. 

>> Bekijk hier alle foto's van partner Clickshots 

Ruim 300 gasten genoten van het samenspel van de volgende partners;

Buck Models

Buck Models is een fullservice hostess- en modellenbureau waar elegantie, kwaliteit en een glimlach de standaard zijn. Het bureau faciliteert hoogopgeleide hostesses, merk ambassadeurs en entertainment om uw evenement tot een succes te maken.

 

Héman verhuurservice

Héman Verhuurservice is een verhuurbedrijf dat horecamaterialen verhuurt aan diverse soorten evenementen en graag iedereen helpt die iets te vieren heeft. U kunt bij Héman terecht voor de laatste trends en noviteiten voor de partyservice. Héman verhuurt o.a. meubilair, keukenapparatuur, tenten, barbecues, glazen, servies en bestek.

 

 

deRegistratiebalie
 

deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen, maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie.


 

AVEQ Groep

De AVEQ-groep is een krachtenbundeling van specialisten op het gebied van presentatie en communicatie. Van website tot projecten en van fotografie tot beeld & geluid.


C360 Interactive Panoramas

Het gevoel van 'er zijn'.
Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.

Clickshots

Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.Crowd Support

Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991

Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Kronenburg heeft het!

PartyRent

Party Rent is een internationaal opererende en gecertificeerde event-supplier t.b.v. alle denkbare events in Europa. De activiteiten omvatten het totale spectrum van conceptontwikkeling tot de complete uitrol van uw evenement.


 

Skanna Horeca Uitzendbureau

Skanna Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners