EventBranche Borrel Studio's Aalsmeer: interessant plenair en heerlijk eten

18-05-2016 - EVENTBRANCHE BORREL - Het is altijd weer een hoogtepunt: de EventBranche Borrel. Bijna altijd resulteert de coproductie met de evenementenlocatie waar hét netwerkevent voor de eventprofessional neerstrijkt, in hét moment waarop de betreffende locatie zich ijzersterk (her)positioneert in de markt. Het plenaire deel en zeker ook de catering spelen daarbij een grote rol in de tevredenheidsgraad van onze bezoekers.

In het voortraject voor de EventBranche Borrel op maandag 30 mei in Studio's Aalsmeer is het mooi om te zien hoe cateraar Meinders Catering tot een passend concept komt voor de honderden eventprofessionals die samen zullen komen. Dus laat u verrassen met eten dat aansluit bij de locatie in Aalsmeer waar LIVE de boventoon voert.

Ook het plenaire programma met de EventBranche LIVE talkshow krijgt gestalte. Onderwerpen als de nieuwe generatie en de kansen die er liggen, neuromarketing, locaties, kortom een talkshow vol inspiratie, visie en kennis. Dus blijf niet thuis, maar kom naar Aalsmeer, verbreed uw zicht, uw netwerk en geniet van de locatie en de catering.

>> INSCHRIJVEN EVENTBRANCHE BORREL STUDIO'S AALSMEER

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners