EventBranche Borrel Studio's Aalsmeer: 5 redenen waarom u alsnog moet gaan

27-05-2016 - BRANCHEBORREL - De EventBranche Borrel bij Studio's Aalsmeer wordt voor iedere eventprof van grote meerwaarde. Het plenaire gedeelte in de vorm van een talkshow gaat in op neuromarketing, de CEO's van locatie en de The next generation. De 5 redenen om alsnog in te schrijven vindt u hieronder:

1. De locatie
Een bijzonder verhaal: Studio's Aalsmeer heeft een rijk verleden en is in alles een icoon in de entertainment en event wereld. Het roer is nu om. Alles gaat op LIVE en daar kunt u getuige van zijn en de locatie bewonderen.

2. EventBranche LIVE
De talkshow over de EventBranche. Bent u onze gast dan krijgt u van Martin de Munnik munitie om op basis van neuromarketing de kracht van events uit te leggen. Hoort u van locatie CEO's van o.a. Heineken Experience, Studio's Aalsmeer en NBC hoe de branche zich ontwikkelt. The next generation gaat over de nieuwe kansen met eventvlogger Hans Klaver, hoe humor een boodschap draagt met Menno Stam van Badaboom en 'periscopen' wat kunnen we er mee met Jochem van Loon en en met Arie Koomen als tafelheer wordt ook gegarandeerd gelachen. 

3. Netwerk
Er staan al bijna 300 eventprofs op de gastenlijst, dus genoeg mogelijkheden om uw netwerk te versterken en te verbreden.

4. Catering
Meinders catering zorgt voor passend  eten en drinken, dus genieten kunt u ook afvinken.

5. Heel vervelend...
Het kan heel vervelend zijn wanneer u niet komt: het zal u maar gebeuren dat alle collega's over het event praten en u bent niet geweest.

                                                >>>>>>> INSCHRIJVEN <<<<<<<

De EventBranche Borrel bij Studio's Aalsmeer wordt mede mogelijk gemaakt door:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners