EventBranche Borrel Palazzo: bijna volgeboekt!

23-01-2012 - EVENTBRANCHE BORREL PALAZZO - De nieuwjaarsborrel van EventBranche.nl in Palazzo is bijna volgeboekt. Er zijn nog enkele tientallen plekken vrij. Inschrijven is nog mogelijk, maar let op: abonnees houden voorrang, niet-abonnees kunnen nog altijd een interesseformulier invullen.

Het aantal aanmeldingen voor ons netwerkmoment op 13 februari in Palazzo Amsterdam bereikt het maximum van 450 personen. Er zijn op dit moment nog 65 plekken beschikbaar. Geïnteresseerden (niet-geabonneerden) die een interesseformulier in hebben gevuld, krijgen maandag 30 januari bericht of er nog een plekje vrij is op de gastenlijst. Vanzelfsprekend gaan onze abonnees voor.

Groei
'Veel eventprofessionals grijpen deze mogelijkheid gelukkig aan om zich voor 99 euro per jaar te abonneren, zodat deelname wél gegarandeerd is. Zij kunnen ook aan alle andere EventBranche Borrels van dit jaar deelnemen, ontvangen zes vakbladen over hun eigen vak, het trendmagazine van april en oktober en worden (als aanbieder van evenementen) opgenomen met n.a.w.-gegevens op onze site. De 99 euro is bovendien fiscaal aantrekkelijk, omdat het als bedrijfskosten kan worden opgegeven. Meld u nu aan als abonnee en zorg er voor dat wij uw netwerkevenementen kunnen blijven organiseren, uw nieuwsbrief kunnen blijven versturen en uw vakblad kunnen produceren', aldus Robin van Leeuwen van EventBranche.nl.

>> Word abonnee!

>> Inschrijven EventBranche Borrel Palazzo

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners