EventBranche Borrel Naarderbos: eindelijk alles over social media en events

20-05-2015 - BRANCHEBORREL EVENEMENTENLOCATIE - Op maandag 1 juni strijkt het EventBranche Borrel-circus neer in de vierdimensionale visuele experience van evenementenlocatie Naarderbos. Een netwerkborrel in een zintuiglijke omgeving die je niet wilt missen en een spreker die u de praktijk van social media en zakelijke events blootlegt.

Spreker met meerwaarde: Gerrit Heijkoop
Stel dat het echt zo is: met de inzet van social media wordt ieder evenement versterkt. En stel dat een veel gehoord geluid is: iedere spreker die ik daar over gehoord heb, maakt het bijna nooit concreet voor onze tak van sport. Dan bellen wij met spreker Gerrit Heijkoop die inmiddels exact weet hoe hij de meerwaarde van de inzet van social media voor de zakelijke eventbranche bloot kan leggen. Tips en antwoorden van een spreker die in de loop der jaren echt is uitgegroeid tot de Nederlandse Social Media Eventexpert.
 


Wilt u eenmalig kennismaken met ons, ons netwerk, de locatiebezichtigen en u laten inspireren en voorlichten door een topspreker? We hebben deze netwerkborrel 20 plekken gereserveerd voor niet leden, stuur een email naar elin@eventbranche.nlDeuren open om 16.00 uur, start plenair gedeelte 17.00 uur. Einde van de EventBranche borrel bij Naarderbos rond rond 20.30 uur. Deze zullen, na een plenair gedeelte en een netwerkborrel, rond 20.30 uur sluiten. De EventBranche Borrel is gratis toegankelijk voor leden van EventBranche. Heeft u zich nog niet aangemeld? Schrijf u dan hier in!

Bent u nog geen lid en wilt u wel een keer onze EventBranche Borrel bijwonen? Neem dan contact op met elin@eventbranche.nl.

De brancheborrel op 1 juni wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Produktiewinkel

Elk Event begint met een idee of concept. 
En laten we daar nou goed in zijn….
Wij kunnen bijvoorbeeld de (show)regie en content-creatie voor onze rekening nemen en uitrollen tot een volledig op maat gesneden productie. Denk hierbij aan audiovisuele hulpmiddelen als bewegend beeld, video-mapping(www.moodsondemand.nl) of een compleet geregisseerde show waarbij beeld, licht, geluid en entertainment samensmelten tot één geheel. 
Maar ook kunnen we plattegronden maken waarbij alle disciplines zoals inrichting worden ingetekend en u een goed beeld krijgt van uw feest of introductie. Met als resultaat: een soepel lopend evenement waarbij alle doelstellingen van uw evenement worden behaald.


Pandelaar & Chefs


Waarom Pandelaar & Chefs? Omdat wij graag uw zorgen wegnemen en U en uw gasten met veel persoonlijkheid en aandacht in de watten leggen. Dat is ons vak, dat is onze passie. Ambachtelijk gastheerschap en trendy culinaire verwennerij maken van uw partij een belevenis. Catering bij u thuis, op locatie of voor uw bedrijf in 't Gooi en omstreken. Gastronomisch zo goed als alles voor u mogelijk maken - dát vinden we belangrijk. Voor uw (horeca-) bedrijf huurt u bij ons personeel en onze Chefs komen graag bij u thuis koken voor uw private dining en home-cooking. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in clubhuis horeca-exploitatie.


Show Equipment (Verhuur van Licht, geluid, video en podium techniek)


Om ieder evenement, congres of show tot een succes te maken is het juiste geluid, perfect licht en op maat gesneden video-ondersteuning onontbeerlijk. Show Equipment kan op ieder gewenste manier uw event volledig voorzien van technische infrastructuur. Hiermee kunnen we op elk evenement snel en efficiënt maatwerk leveren. Iedere beleving is mogelijk. Denk ook eens aan ons zusterbedrijf ‘De Produktiewinkel’ die u kan adviseren en meedenkt op het gebied van concept, regie en productie. Zij bedenken,schrijven en tekenen op uw verzoek, alles tot in puntjes uit.
>> Bekijk hier ook de vacatures bij Show Equipment op EventBranche.nl


Univate


Univate levert innovatieve en relevante marketing- en communicatie oplossingen. Het bedrijf focust zich op creatieve concepten, vormgeving en de implementatie van audiovisuele content voor diverse evenementen en campagnes.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners