EventBranche Borrel: Joseph Oubelkas verrassende en indrukwekkende spreker

18-10-2013 - EVENTBRANCHE BORREL - Joseph Oubelkas is de verrassende spreker op de komende EventBranche Borrel op maandag 28 oktober in De Fabrique. Oubelkas heeft een inspirerend en bizar verhaal over hoe de IT-ondernemer ruim 1600 dagen onterecht in een Marokkaanse cel terecht kwam. Zijn verhaal inspireert, geeft kracht, verbaast en heeft een ongekende impact.

Samen met sprekersbureau speaQable kozen EventBranche.nl en evenementenlocatie De Fabrique voor deze verrassende keynote tijdens de EventBranche Borrel: 'Een meeslepend verhaal met impact! Van een gelukkige, onbezorgde jeugd belandde Joseph als 24-jarige succesvolle ondernemer onschuldig in een overvolle, Marokkaanse cel. Diverse fouten in het vonnis en het volledig ontbreken van bewijs konden niet voorkomen dat het ruim 1.600 dagen duurde voor hij weer als vrij man door het leven ging. Over zijn ervaringen tijdens de gevangenschap schreef hij de bestseller ‘400 brieven van mijn moeder’. Ook live op het podium deelt Joseph regelmatig zijn verhaal met het publiek uit alle geledingen van bedrijfsleven en overheid. De thema’s focus, ambitie en mentale veerkracht vormen de basis voor een inspirerende en meeslepende presentatie. Bij de bezoekers van onder andere Big Improvement Day, TEDx en diverse ondernemersdagen maar bijvoorbeeld ook de volledige selectie van voetbalclub AZ heeft hij een onuitwisbare indruk achter gelaten. Als je wilt weten waarom Joseph regelmatig, ook bij een zakelijk publiek, kan rekenen op een spontane, staande ovatie dan kan je dit niet missen', aldus Baja Hoedt van speaQable.

Als brug naar het netwerkdeel, het bezichtigen van de locatie en de maaltijdvervangende catering, is er nog een tweede spreker. 'Koppert Cress brengt, al jaren succesvol, de natuur met al haar rijke smaken naar de gastronomie. De belangrijke rol die verse voeding speelt voor onze gezondheid gecombineerd met deze smaken, biedt u als cateraar, vele mogelijkheden om uw gasten steeds weer verrassen. Bart Leemans neemt u mee in de wereld van cressen en specialties en laat u kennis maken met, wat top chefs over de hele wereld, dagelijks ervaren', aldus De Fabrique.
 

Wilt u er bij zijn? Abonnees hebben vorige week een persoonlijke uitnodiging ontvangen en niet-abonnees kunnen zich voor de plekken die overblijven op de gastenlijst, voor 25,- euro inschrijven, deze inschrijving start 16 oktober. Natuurlijk kunt u ook abonnee worden om zeker te zijn van een plek op de gastenlijst. Neem daarvoor contact op met Elin van EventBranche.nl: 0314 361060 of Elin@eventbranche.nl

1 Reacties

Wat een spreker... ik was er stil van. Dank voor deze geweldige sprekerkeuze!

Met vriendelijke groet,
Marian van Noort
Marian van Noort @ 29-10-2013 10:32 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners