EventBranche borrel in The Upper Deck: inschrijving geopend

10-08-2011 - EVENTBRANCHE BORREL - The Upper Deck in Naarden is maandag 5 september de locatie voor weer een bijzondere EventBranche borrel. Let wel, er is dit keer een maximum van 250 bezoekers...

Meer informatie over de borrel bij The Upper Deck vindt u op onze speciale EventBranche Borrel-site. Onze abonnees en natuurlijk de adverteerders van EventBranche hebben vanochtend een persoonlijke voorinschrijvingsmogelijkheid in hun mailbox gekregen. De plekken die vervolgens nog over blijven, worden gevuld met niet-abonnees.

Inschrijven:

Vul het interesseformulier in

-
Neem nu een abonnement en krijg alsnog voorrang op de vrije plaatsen van onze gastenlijst. 

3 Reacties

Dus...als 99 euro betaal kan ik ook IEDERE borrel gratis drinken en netwerken? Of is dit alleen voor deze borrel dan..?
Andre @ 10-08-2011 14:03 uur
Beste Andre, je moet het zo zien: wij willen ons graag als platform profileren. Dat betekent dat we samen met de branche een vakblad maken met interessante artikelen en content. Twee keer publiceren we een Events&Mice trendmagazine, in een oplage van 30.000, waarvan 2/3 puur opdrachtgever is. Deze media zijn samen met ons online pakket de bindende factor van ons platform. Om dat platform tot leven te laten komen organiseren we 6x per jaar EventBranche Borrels op diverse locaties en gaan we ons pakket nog verder uitbreiden. Om lid te worden van dit middelpunt in de eventbranche vragen wij 99 euro ex BTW. Maar mocht jouw interesse volledig bij de borrels liggen om daar te netwerken en te borrelen, dan betaal je dus inderdaad 99 euro ex voor 6 persoonlijke vooruitnodigingen...toch zien wij het als een compleet pakket voor en door de branche. Vriendelijke groet, Sjoerd Weikamp, redactie EventBranche.
Sjoerd @ André @ 10-08-2011 15:27 uur
Okay, een simpel 'ja' was ook genoeg geweest hoor.Ik wordt dan ook wel nu meteen een echt betalend lid!
Andre @ 11-08-2011 13:43 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners