EventBranche Borrel in RAC Hallen: overweldigend

19-01-2011 - De teller bleef steken op 950 gasten, maar daarmee gaat de EventBranche Borrel in RAC Hallen Den Haag wel de boeken in als de grootste borrel ooit.

RAC Hallen opende met de EventBranche Borrel officieel de nieuwe industriele locatie in Den Haag. De locatie pakte volledig uit met diverse cateraars, een indrukwekkend scala aan artiesten (veel Voice of Holland) en een prima ingerichte locatie. 'Overweldigend', was de conclusie van het merendeel van de bezoekers.

Gelukkig hebben we met 950 eventprofessionals het meest kritische publiek dat je jezelf kan wensen en dus kan de RAC Hallen en ook EventBranche de volgende keer aan de slag met enkele kleine kritiekpuntjes. 'Erg jammer dat het geluid niet werkte tijdens de toespraak, terwijl ik iedereen nog wel zo graag wilde vertellen dat 2011 het jaar van de definitieve wederopstanding gaat worden. Maar foutjes horen erbij, veel belangrijker nog er is weer optimaal genetwerkt, met veel nieuwe gezichten en dus veel nieuwe kansen. ', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl. 

De EventBranche Borrel op de bovenverdieping vloeide rond 18.00 uur soepel over in een indrukwekkend avondprogramma met een keur aan artiesten. Voor veel branchegenoten werd het daarom een borrel tot in de late uurtjes.

13 Reacties

foutje? Blunder!
Diederick @ 19-01-2011 11:53 uur
Heb ik wat gemist? Voor 950 man gratis drinken en entertainment. Niet mis!
Victor @ 19-01-2011 11:59 uur
wij vonden de borrel een goed geslaagd begin voor de RAC hallen en 2011.
Bolero podiumhuur / yvonne @ 19-01-2011 11:59 uur
mijn reactie gaat alleen over het geluid tijdens de borrel. En dat vind ik een blunder, zeker als de wethouder komt openen.
Diederick @ 19-01-2011 12:14 uur
Dank voor gezellige borrel in stoere, sfeervol aangeklede locatie. Akoestiek is alleen (nog?)waardeloos: erg veel lawaai, slecht geluid, hoop dat er nog wat aan geluiddemping gedaan wordt want dit is echt zonde. Succes!
Katelijne van Otterloo @ 19-01-2011 12:24 uur
was een erg leuke druk bezocht borrel,jammer dat het geluid bere slecht was daar zijn betere partijen voor in den haag neem een vanderveen bijvoorbeeld.
henk @ 19-01-2011 13:02 uur
Jammer dat ik er helaas niet bij kon zijn, klinkt nl geslaagd!... maar volgende keer zeker weer van de partij!!
Mirjam Danko @ 19-01-2011 13:57 uur
Locatie zag er prima uit! Sfeervol en passend aangekleed. Ik sluit me alleen wel aan bij Diederick, het geluid was echt heel slecht. Hoor graag in de toekomst de ervaringen van collega's of dit al beter is.
Dorine @ 19-01-2011 14:40 uur
Arme Sjoerd..., ik had die avond ook al kritiek op het geluid. Maar het viel me ook op dat bijna iedereen gewoon doorpraatte, met de rug naar het podium. Is dat eigenlijk wel beleefd, als je te gast bent en zo royaal wordt verzorgd met drank en happen...?
Maar ik wil benadrukken dat er vooral heel veel goed ging! Super sfeer, mooie locatie, etc. etc. En dat er ook kritiek is, is logisch. Het is ons vakgebied en dan ligt de lat hoog.
Maar vooral bedankt!
Grt. Jan Willem

PS. Zie ik jullie allemaal bij EvenementContact, 15 feb. in A'dam?
Jan Willem Nienhuys @ 19-01-2011 16:24 uur
Mijn complimenten voor de middag / avond.

Geluid:
Ik weet als geen ander dat het geluid altijd een uitdaging is. Lege zaal klinkt alles prima. Zaal vol en je hoort niets meer. Tip: wat ik ooit van een collega kreeg ....wat je ziet is wat je hoort. Kortom : er hingen veels te weinig speakers. Geluid is een vak apart. Volgende keer beter.
Erik Diks @ 19-01-2011 21:02 uur
Wat mij opviel waren
-de fantastisch lekkere maar ook sterke cocktails.
-dat veel mensen in de rij gingen staan voor de patat en bitterballen terwijl er 1001 andere dingen (gratis) te vernaperen waren..
-dat er te weinig mensen waren die (vanwege het toch al f*cking slechte geluid) de moeite namen op ook maar een moment hun *** te houden tijdens de toespraken.(of misschien uit interesse iets naar het podium lopen..?)
-dat organisatoren klagen over het geluid terwijl het om de locatie en zijn mogelijkheden gaat (neem zelf dan fijn een andere technische jongen als je de ruimte voor een euro per m2 afhuurd)
-dat er fantastische artiesten waren
-dat iedereen dit sponsored-event weer enorm waardeert.
RAC Hallen: BEDANKT...het was fantastisch!
Mark @ 19-01-2011 22:56 uur
Over het geluid is al genoeg gezegd. Als we het van de positieve kant bekijken dan begon deze borrel rustig met niet noemenswaardige hapjes die overigens wel allemaal opgingen gevolgd door overgang naar een andere ruimte met prima geluid, drankjes, hapjes en muziek waar niemand stil bij kon blijven staan. Wat een feest.
Chris J. Heine @ 20-01-2011 00:54 uur
hoop schades aan het meubilair,zeker de zwarte meubels.
patrick @ 26-01-2011 09:01 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners