EventBranche Borrel in Fokker Terminal scoort een 8

05-02-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - De resultaten van de gehouden enquête onder de 480 bezoekers bij de Fokker terminal op 20 januari zijn in één woord: zeer positief. EventBranche.nl wil bij deze de 93 bezoekers die de moeite hebben genomen de enquête volledig in te vullen hartelijk danken. Zij kwamen tot een 8 als eindcijfer.

Het registratietraject van Event Assist werd gemiddeld beoordeeld met een 8,2. Het wordt als duidelijk ervaren omdat er niet meer informatie wordt gegeven dan noodzakelijk. De doelstelling van de bezoeker varieert:

Doelstelling bezoeker:
- Netwerken 73 %
13 % komt vooral om de locatie te bewonderen 
1 % geeft aan puur voor de spreker te komen 

13 % geeft uitlopende redenen: een combinatie van bovenstaand, interesse in de verschillende workshops voorafgaand aan de borrel, nieuwsgierigheid en ter oriëntatie in de EventBranche. Opvallend ws het aantal inschrijvingen voor de introductie bijeenkomst. Veel nieuwkomers dus op deze EventBranche Borrel.

Doelstelling bereikt?
83% geeft aan hun doelstelling te hebben bereikt
- Een aantal respondenten geeft aan dat het lastig is voor nieuwkomers om te mengen. EventBranche neemt dit erg serieus en ziet hier ook zeker een uitdaging. Ook werd er aangegeven dat de letters op de badge groter moeten waardoor er makkelijker contact gelegd kan worden.

Beoordeling Fokker Terminal:
- De locatie wordt gemiddeld beoordeeld met een 7,9. Een zeer goede score.

2 kritische noten:
Er is genoeg parkeerruimte maar wel een stukje lopen naar de ingang. Dit wordt als extra vervelend  ervaren wanneer het regent.

De akoestiek is redelijk tot goed. Het feit dat er ook geborreld werd tijdens het plenair gedeelte gaf geluidsoverlast.

Decoratie:
De decoratie van Van der Maarel ism Tentworx.nl wordt beoordeeld met een 8,2. Men is hier zeer over te spreken en was verrast door de sfeervolle en warme uitstraling van de locatie.

Het plenair gedeelte werd als zeer vermakelijk en inspirerend ervaren.  Niet erg dat er dit keer iets minder op de inhoud ingegaan werd. Daar voorzagen de workshops natuurlijk al ruimschoots in.

Het entertainment van SkyFly.nl werd beoordeeld met een 7,3. Gepast en goed verzorgd. De saxofonist was een leuke toevoeging. Een aantal gasten vonden de muziek te hard staan waardoor er minder goed genetwerkt kon worden.

De catering verzorgd door Mood4Food werd als goed, verrassend en meer dan genoeg ervaren. Een grote diversiteit. De gemiddelde beoordeling was een 8,1.

EventBranche en de Fokker Terminal zijn blij dat er zo goed is uitgepakt door haar partners en kijken terug op zeer succesvol begin van 2014!

Tot de volgende EventBranche Borrel op 17 april en nogmaals dank aan alle onderstaande partners!

Het EventBranche.nl Team

1 Reacties

Dat met die letters op de badges is al veel vaker opgemerkt. Daar moeten jullie echt iets aan doen. Net als extra herkenbaarheid L=locatie, O=organisator, T= toeleverancier et cetera. verder heeeelemaal top, dit gaat jullie vast veel leden opleveren.
Andrea @ 06-02-2014 10:52 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners