EventBranche Borrel in DeLaMar: 'wat een locatie' (foto's)

10-12-2010 - De laatste EventBranche Borrel van 2010 in het vernieuwde DeLaMar Theater in hartje Amsterdam was een fantastische afsluiter van een op zijn minst bijzonder jaar. De verkorte borrel (van 16.00 tot 18.30 uur) met een max pax kreeg louter lovende reacties van de 250 aanwezigen.

>> bekijk de vele tientallen foto's van Photonic

DeLaMar zou eigenlijk de locatie zijn geweest voor ons SEO-congres, dat door tegenvallende belangstelling helaas geen doorgang kon vinden, maar door snel en flexibel schakelen werd het congres omgeturnd tot de oudjaarsborrel. En wat een succes. Met een maximum van 250 gasten en een opkomst van 243, was de no show historisch laag. De opzet van de borrel was simpel en effectief: DeLaMar verzorgde zelf de catering, de Rode Foyer was de borrelruimte en diverse medewerkers van DeLaMar verzorgden rondleidingen door de werkelijk prachtige locatie, waar volop ruimte is voor meetings en evenementen.

>> bekijk de vele tientallen foto's van Photonic

>> video volgt zeer binnenkort

1 Reacties

Wat een prachtige locatie. Een chique uitstraling, warm, modern, tijdloos, fantastisch. En wat een prachtige fotogallerij.Een niet te evenaren service van het personeel met een warme uitstraling, attent en vriendelijk. Alles tot in de puntjes verzorgd. Kortom een fantastische borrel.
Chris J. Heine @ 10-12-2010 23:04 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners