EventBranche Borrel De Fabrique: 'zeer indrukwekkend'

30-10-2013 - EVENTBRANCHE BORREL - Eensgezindheid op de EventBranche Borrel in De Fabrique: 'indrukwekkend' was de meest voorkomende samenvatting. Niet alleen de plenaire proefsessie van Koppert Cress, het bizarre verhaal van geboren spreker Joseph Oubelkas, de trendtalk van Sybren Ophof, maar vooral de locatie zelf en het prima (catering)concept kregen lof van de bezoekers.

>> Foto van Clickshots.nl (meer volgt) Video van Media Centrum Hilversum volgt zsm

De industriële evenementenlocatie De Fabrique in Utrecht bleek het perfecte decor voor een afwisselende avond. Sybren Ophof, commercieel directeur van de locatie, opende anders dan anders: met De Fabrique als kapstok voor zijn verhaal nam hij de honderden gasten mee in een trendtalk. Vervolgens nam Bart Leemans van Koppert Cress het podium, zijn verhaal over eetbare plantensoort, mondde uit in een plenaire proeverij.

Joseph Oubelkas bleek de perfecte keynote. Oubelkas boeide van minuut 1 met zijn bizarre verhaal over 1400 dagen onterechte celstraf in de gevangenissen van Marokko. 45 minuten lang nam hij een muisstille zaal vol eventprofessionals, aan de hand van brieven van zijn moeder, mee langs het gevangenisleven, innerlijke kracht en ondernemen. Het leverde hem de eerste staande ovatie ooit op tijdens de EventBranche Borrel.

Ook het netwerken in een andere ruimte van De Fabrique was prima neergezet, met een verrassend cateringconcept waar de diverse gerechten op karren door de ruimte werden gereden. EventBranche.nl kijkt terug op één van de meest geslaagde borrels in haar bestaan. Naast De Fabrique en sprekersbureau speaQable, gaat dank uit naar onderstaande partners:

Eventassist
Partner voor grote én kleine organisaties
EventAssist verzorgt voor vele grote én kleine organisaties de online deelnemerregistratie vanevenementen. In overleg bepalen we wat wij doen en wat door onze klanten zelf gedaan wordt. Samen komen we tot een geslaagd uitnodigings- en registratietraject.

Wij werken voor klanten die de registratie van al hun events bij ons in handen leggen, maar met hetzelfde gemak werken we aan éénmalige projecten. Bel ons gerust.

JAN Verhuur 
JAN Verhuur biedt authentieke inrichtingen, rekwisieten en sfeerdecoratie voor uw evenement, feest, beurs en theaterproductie. De authentieke materialen zijn vaak vele jaren oud. Met veel liefde en toewijding koesteren wij de originele uitstraling.

Bijman | licht, beeld & geluid
Bijman Audiovisueel verzorgt licht, beeld, geluid en rigging voor evenementen in de zakelijke markt. Door ons zelf constant te blijven ontwikkelen en de nieuwste en beste materialen in de verhuur te hebben, zijn wij in staat een kwalitatief zeer hoogstaande productie te leveren.

Mediacentrumhilversum.nl: meer dan een filmpje
Een filmpje maken kan iedereen, maar een professionele video produceren waarin uw boodschap duidelijk naar voren komt en uw doelstellingen daadwerkelijk worden gerealiseerd, is een ander verhaal. Daarin zijn wij van Media Centrum Hilversum gespecialiseerd.

Clickshots
Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.

Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991
Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam?
Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het!
Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.

Master in Event
Master in Event Management biedt u actuele leergangen aan met theoretische kennis en praktische vraagstukken over het organiseren van evenementen. De lesprogramma's van Master in Event Management bestaan naast het theoretische gedeelte uit leerzame workshops, gegeven door professionals uit de evenementenbranche. U bevindt zich op inspirerende locaties als de Amsterdam RAI, Amsterdam ArenA of de Van Nelle Ontwerpfabriek Rotterdam.

U kunt de praktijk direct zien, voelen en beleven.

Gecertificeerd
Word gecertificeerd Eventmanager A door het behalen van de leergangen Event Management en Advanced Event Management.

Deze twee leergangen zijn gecertificeerd door het Genootschap voor Eventmanagers.

Skanna Basics
Skanna Basics Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna Basics team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers. Het hoge kwaliteits- en gastvrijheid niveau van medewerkers wordt gegarandeerd door een strikte selectieprocedure en continue horecatrainingen.

Mr GreenScreen
Als enige in Europa maken maakt Mr. GreenScreen gebruik van de technologie Live & Interactive.
Hierdoor kunnen we fotobewerkingen direct live uitvoeren voordat de foto is gemaakt.
Het voordeel hiervan is dat bezoekers zichzelf kunnen zien in een zelfgekozen achtergrond tijdens de shoot, waardoor ongekende interactie ontstaat.

CrowdSupport
Een bundeling van expertise , kwaliteit en ervaring. CrowdSupport richt zich op corporate-, sport-, media-, muziek- en andere (grootschalige) publieksevenementen. Wij bieden daar als professionele eventorganisatie kwaliteit met goed geschoolde beveiligers, hoogwaardige advisering en onderscheiden ons zo op kennis, uitvoeringskracht en hostmanship.


 
 

7 Reacties

Een dikke 10 voor de gehele avond. Inderdaad, een indrukwekkend verhaal van Joseph. Dank voor alle energie die alle partijen erin hebben gestoken!
Met vriendelijke groet,,
Marian van Noort
Spiritainment - entertainment dat het hart raakt
Marian van Noort @ 30-10-2013 13:52 uur
Complimenten aan de Fabrique, EventBranche en alle andere partijen voor een fantastische brancheborrel.
Goede sprekers, sfeervolle ruimtes, heerlijk eten (behalve dat gele pitje van Bart, proef het nog steeds!)

Tot de volgende maar weer!

Arjen Lemstra
BrancheContact- Samen Kansen Creƫren
Arjen Lemstra @ 30-10-2013 14:07 uur
Voor het eerst van m'n leven in een fabriek geweest waar het buitengewoon aangenaam was, goed zo Fabrique! En het plenaire deel van de avond was geweldig, aan het eind met de tranen achter m'n ogen geapplaudisseerd.
Ook het catering concept was leuk maar -na het zoet komt het zuur- de inhoud van het vegetarische pannetje .....
Al met al een heel geslaagde borrel van een uitmuntend niveau
bart buwalda @ 30-10-2013 15:51 uur
Een mooie locatie, een prima sfeer, heerlijke happen en dranken, maar te weinig tijd om alle bekenden te spreken (goed bezocht dus!), of wel TOP.
Michiel Zeij @ 30-10-2013 17:19 uur
Prachtig prachtig. Alles helemaal goed! Ik snap niet hoe dit kan voor maar 99,00 euro per jaar.
v.d. Vloedt @ 30-10-2013 21:11 uur
Super borrel jongens!

Alles wat hier boven staat klopt!
Top spreker en dan nog wel uit Maastricht, mooie locatie, lekker eten/drinken en goed gezelschap!

Mischien wel een van de betere brancheborrels ooit!

Groeten uit Maastricht,

Rob Harks - MECC Maastricht
Rob Harks @ 31-10-2013 17:46 uur
Was weer eens een top-avond!! Mede dankzij al het mooie werk van Sybren, van Sjoerd, van Mark en alle andere inspirerende branche-genoten. Mooi om te zien dat mijn ooit verzonnen idee-tje in 1996 (De FZ Branche-borrel) nog steeds bestaat. Klein beetje trots (maar vooral trots op Sjoerd en Syben hoor!!)
Roger Schreurs @ 31-10-2013 22:05 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners