EventBranche Borrel: Claus, Van Uhm en Servontyn maken indruk

03-03-2015 - EVENTBRANCHE BORREL - Terwijl EventBranche.nl zich opmaakt voor haar 5-jarig bestaan, was Claus Park Collection in Hoofddorp bekend terrein voor de EventBranche Borrel. 5 jaar geleden was daar de eerste borrel en ook nu maakte de locatie indruk.

>> Bekijk de tientallen foto's van Clickshots.nl

Claus toonde haar nieuwe The Patio-zaal voor een kleine 300 eventprofessionals. Zij bleven een uur lang muisstil bij de wijze levenslessen van Generaal BD Van Uhm. Van Uhm bleek de gave te hebben om zijn bijzondere leven als hoogste militair te vertalen naar lessen voor ondernemers en zelfs voor eventprofessionals. 'Bij defensie organiseren wij eigenlijk ook hele grote evenementen...' Na afloop kreeg de spreker, die dankzij Assemblee Sprekersbureau acte de présence gaf op de eerste EventBranche Borrel van 2015, lovende reacties van de aanwezigen.

Dezelfde lof kreeg Claus voor de omgeturnde ruimte waar een prettige zakelijke en ontspannen sfeer hing. Daarbij sloot partycateraar Servontyn moeiteloos aan. De partycateraar uit Arnhem kreeg een zeer goede beoordeling in de enquete achteraf. Daar druppelen inmiddels ruime voldoendes binnen voor het netwerkevenement dat niet georganiseerd kon worden zonder de volgende partners:

IGO POST - auto-telefoonlader

The Experience of Giving! is de basis voor het bouwen en versterken van relaties. IGO-POST maakt 'The Experience of Giving!' ook mogelijk voor u. U vindt bij ons relatiegeschenken, promotieartikelen, business gifts en giveaways. Voor iedere gelegenheid leveren wij het juiste bedrukte geschenk. IGO-POST is een internationale speler en marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotieartikelen..
 

Servontyn Catering - catering

Servontyn is een full service partycateraar, gebouwd op een fundament van gastvrijheid. Smaak, Stijl & Service, dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor hapjes, amuses, buffetten, walking dinners, high tea's, lunches en nog veel meer. Door onze jarenlange ervaring maken wij iedere partij tot een succes.

Meer weten? We vertellen graag hoe we u het beste van dienst kunnen zijn!
 

Show Rental - evenemententechniek

Show Rental wil haar klanten laten ervaren dat techniek een verrijking is voor hun evenement in plaats van een noodzakelijk kwaad. Door middel van innovatie worden evenementen voorzien van vernieuwende techniek en concepten die het publiek een herinnering of ervaring mee geeft. We willen een beleving creëren door gebruik te maken van techniek, gecombineerd met de ideeën van klant en Show Rental. Dit gehele proces wordt begeleid met uitgebreide communicatie en presentatie zodat de hoge verwachtingen worden waargemaakt of overtroffen, wat zal leiden tot ontzorging van u als klant.

Héman Verhuurservice - inrichting borrelgedeelte

Sinds jaar en dag geldt bij Héman Verhuurservice maar één simpele lijfspreuk: ‘kwaliteit is onze basis’. Héman is een verhuurbedrijf dat verhuurt aan grote evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, congressen, bruiloften, feesten en partijen , maar ook voor kleinere en zelfs particuliere activiteiten kunt u goed bij Héman huren. Héman helpt graag iedereen die iets te vieren heeft. Héman Verhuurservice levert horecamaterialen voor verschillende activiteiten door het hele land en is een begrip in de Nederlandse evenementenwereld. U kunt bij Héman terecht voor de laatste trends en noviteiten voor de partyservice.

 

deRegistratiebalie - registratietraject
deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen, maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie.

AVEQ Groep - videoregistratie
De AVEQ-groep is een krachtenbundeling van specialisten op het gebied van presentatie en communicatie. Van website tot projecten en van fotografie tot beeld & geluid.

Communicatie, online & design
Full service communicatie-, online- en designbureau. Gespecialiseerd in o.a. huisstijlen, website ontwikkeling, film & fotografie, evenement- marketing en zakelijke communicatie.

Show, theatre & congress facilities
Specialisten in professionele beeld-, licht- en geluidstechniek.
Verhuur, verkoop & installatie. Opdrachtgevers zijn o.a.: overheden, bedrijfsleven, evenementenlocaties en organisatiebureaus.

 

Clickshots - fotografie

Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.
 

Crowd Support - beveiliging en parkeerhulp

Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.
 

Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991 - hostessen

Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het! Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.

 

Master in Event Management - kennisquiz

Master in Event Management biedt u actuele leergangen aan met theoretische kennis en praktische vraagstukken over het organiseren van evenementen. De lesprogramma’s van Master in Event Management bestaan naast het theoretische gedeelte uit leerzame workshops, gegeven door professionals uit de evenementenbranche.
 

Skanna Horeca Uitzendbureau - horecapersoneel

Skanna Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers. Het hoge kwaliteits- en gastvrijheid niveau van medewerkers wordt gegarandeerd door een strikte selectieprocedure en continue horecatrainingen.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners