EventBranche Borrel Claus: 'gaan we hangen of leven?' (FOTO'S)

27-04-2011 - De eerste EventBranche Borrel met een totaal nieuwe opzet was vanzelfsprekend weer in Claus Event Center. Waar de locatie ook de laatste FZ Brancheborrel op een aparte manier huisvestte, was er nu voor het eerst een plenair gedeelte.

>> bekijk de foto's van de EventBranche Borrel bij Claus

Met Peter Faber als motiverende optimist kreeg de volle zaal een boeiend programma voorgeschoteld. Faber wist de zaal met motiverende, bijzondere en levendige anekdotes te boeien. Zijn verhaal, met eigenlijk als rode draad 'gaan we hangen of leven', maakte constant bruggetjes naar onderwerpen binnen de eventbranche. Bij ieder onderwerp interviewde EventBranche-redacteur Sjoerd Weikamp twee gasten kort en krachtig. Met een act van de rappers RTS kregen de aanwezige eventprofessionals eens een keer heel wat anders te zien en te horen. 

De 300 aanwezigen waren vol aandacht en dus lijkt een succesvol concept geboren, mede dankzij de mensen van Claus. 'Het duurde deze eerste keer wellicht wat te lang, zeker gezien het mooie weer buiten, maar een dergelijke opzet zal zeker terugkeren', aldus Sjoerd Weikamp van EventBranche. Na het inhoudelijke deel ging een deel een gooi doen naar de EventBrancheBowlingCup, de overige gasten lieten zich feteren.

Goede catering, goed geluid, perfecte organisatie, een Fatboy Meetingpoint en een geslaagd plenair deel: de borrel bij Claus Event Center gaat de boeken in als zeer geslaagd. Jammer dat toch weer 100 collega's zonder afmelding verstek lieten gaan.

>> bekijk de foto's van de EventBranche Borrel bij Claus

3 Reacties

Ik zou zeggen tegen die 100 a-socialen: verplicht abonnement en anders geen toegang meer!
Top borrel,heb me fantastisch gezellig én informatief vermaakt. Claus is en blijft een TOP-locatie.
Andre @ 27-04-2011 15:07 uur
Niet om te slijmen, maar zelden zo'n natuurlijk overkomende, welbespraakte spontane gast op het podium gezien als Sjoerd Weikamp. Dat deed je fantastisch man. Als je ooit de journalistiek verlaat, wat ik niet hoop, zie ik voor jou een glanzende loopbaan achter de microfoon.
Het was mijn eerste EBB, en zeker niet de laatste.
Wat een geslaagd event.
Ellen van Ree @ 28-04-2011 10:41 uur
Inderdaad duurde het plenaire gedeelte wat lang. Is natuurlijk ook een kwestie van je daar op instellen... De verschillende locaties oogden een beetje leeg. Dat komt mede door de eerder genoemde 100 collega's die verstek lieten gaan. Beseffen zij zich niet dat dit geld kost!!!? Ben het eens met Andre, verplicht abonnement of anders op de zwarte lijst voor een jaar! Al met al een zeer leuke borrel geweest, vooral doorgaan met de nieuwe opzet!
Patrick van Loon @ 28-04-2011 13:42 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners