EventBranche borrel CitySense: eventprofs over zintuigprikkelende locatie

15-04-2016 - BRANCHEBORREL EVENEMENTENLOCATIE - Ruim 200 eventprofessionals bezochten afgelopen maandag de EventBranche netwerkborrel bij CitySense in Utrecht. Diverse onderwerpen passeerden de revue tijdens de interactieve talkshow, met aansluitend gelegenheid tot netwerken en proeven van de cateringconcepten door Cuisine on Tour. 'Ondanks de wat tropische temperaturen heeft CitySense het op en top geregeld' luidt één van de opmerkingen uit de enquête.

Bij EventBranche.nl zijn we trots op wederom een goede samenwerking met verschillende bedrijven, maar willen we ook transparant zijn in waar we kunnen verbeteren. Daarom hartelijk dank aan alle eventprofessionals die de moeite hebben genomen om de enquete in te vullen. Hieronder per onderdeel de bevindingen:

Entree:
Zowel het registratietraject als de locatie scoorde een ruime goed tot zeer goed. Volgens een aantal bezoekers mocht het lettertype van de bedrijfsnaam groter op de badge en ging het registreren soms wat langzaam door de drukte, maar als dat het enige is heeft partner DeRegistratiebalie dit evenement wederom glansrijk doorstaan. 'Alles was goed geregeld', aldus een bezoeker uit de enquete.

Locatie:
Voor het eerst in de borrelgeschiedenis ging het borrelcircus ondergronds by CitySense in Utrecht. Ondanks de tropische themperaturen buiten, was er een hoge opkomst voor zowel het plenaire gedeelte als de borrel. 'Het is helemaal opgeknapt sinds een aantal jaar geleden','Een prettige locatie die centraal gelegen is en goed bereikbaar' zeggen een aantal enthousiaste bezoekers. Volgens het meerdendeel van de aanwezigen is het een intieme ruimte met veel mogelijkheden. 'Het gebruik van de ruimte is goed en kan ook, voor zover zichtbaar, naar wens worden ingericht en belicht, dat is leuk. Ook de projectiewand is tof!', zegt een bezoeker. Een betere klimaatbeheersing is volgens velen echter niet overbodig door de warmte, maar met de gigantische achterwand, die het geheel visueel aankleedde, geursensaties en verrassende cateringconcepten was het meerendeel zeer tevreden over deze zintuigprikkelende locatie.

Talkshow
Het plenaire gedeelte bestond deze borrel uit een interactieve talkshow over 3 onderwerpen die de branche momenteel bezighoudt. Diverse experts op het gebied van terreurdreiging op evenementen, de nieuwe wet voor de toegankelijkheid van evenementenlocaties en de Werkkostenregeling, schoven aan tafel om de aanwezige eventprofs op de hoogte te brengen. 'Korte, maar interessante sessies, waarbij precies genoeg tijd is besteed aan de verschillende onderwerpen', 'Het mag nog pittiger en prikkelender', 'Informatief, maar ik mistte een beetje de discussie en bruikbare tips' en 'Goede hot items' kwamen uit de enquete als meest naar voren.

EventBranche LIVE, zoals de talkshow werd genoemd, zal steeds vaker gaan terugkomen tijdens de netwerkevents van EventBranche.nl. Heeft u een interessant onderwerp waar u samen met de branche eens over wilt sparren en discussieren tijdens de EventBranche borrels? Mail dan naar sjoerd@eventbranche.nl.

Catering
​De catering bestond uit diverse foodcourts en rijdende foodwagens met verrassende hapjes en drankjes, uitgeserveerd door vriendelijk en bekwaam personeel. 'Complimenten voor Cuisine on Tour', 'Heel leuk en creatief, echter slaat dit soms wat door: de transparante balletjes met amuses waren bijna niet open te krijgen', 'Super, weer eens andere hapjes, alle zintuigen werden geprikkeld', zeggen enkele bezoekers. Cuisine on Tour verzorgde de catering van deze avond en werd in de enquete over het algemeen beoordeeld met een 'zeer goed'.​


<< Heeft u de brancheborrel bij CitySense in Utrecht gemist? Bekijk dan hier alle foto's.>>

De volgende EventBranche borrel vindt plaats op 30 mei bij Studio's Aalsmeer. Wilt u nu ook eens aanwezig zijn op één van onze netwerkevenementen, en kennismaken met het grootste platform voor eventprofessionals in Nederland? Word dan nu lid of bel ons voor meer informatie op 0314-361060. 

De brancheborrel bij CitySense werd mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners