EventBranche Borrel CHV Noordkade: workshop strategische inzet social media

02-09-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - De EventBranche Borrel bij CHV Noordkade in Veghel wordt om meerdere redenen zeer boeiend: u krijgt een kans om de indrukwekkende nieuwe locatie te aanschouwen, volop te netwerken in het plenaire gedeelte gaan we met elkaar de discussie aan en vooraf een aantal workshops met praktijkgerichte kennis. Zo ook de workshop over strategische sociale media inzet.

>> INSCHRIJVEN VOOR DE BRANCHEBORREL EN DE WORKSHOP

Workshop: Strategisch inzetten van sociale media bij events

Sociale media zijn al lang geen vreemde eend meer in de bijt in het zakelijk verkeer. Er zijn genoeg succesverhalen bekend van toepassingen in het B2C en B2B. Wat leren we hiervan en hoe kunnen we socialmedia succesvol inzetten in de evenementenbranche?

We zien nog vaak dat socialmedia alleen op de dag van het event zelf ingezet wordt; en dat terwijl strategisch inzetten van socialmedia vóór, tijdens én na het event zoveel beter werkt. Vooraf om buzz te genereren en het gesprek op gang te brengen, tijdens om deelnemers met elkaar in verbinding te brengen en thuisblijvers op de hoogte te houden en achteraf om de belangrijkste inzichten te delen en zo alvast een aanloop te nemen op een eventueel vervolg.

Tijdens deze workshop zal socialmedia expert Herman Couwenbergh, eigenaar /cc Couwenbergh Communiceert en blogger voor o.a. Emerce en KarelGeenen.nl, laten zien hoe je socialmedia strategisch kunt inzetten met voorbeelden, best practices, tools en veel meer. De workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Festivak, de beurs die dit jaar plaatsvindt op 26 en 27 november in Antwerpen Belgie.

>> INSCHRIJVEN VOOR DE BRANCHEBORREL EN DE WORKSHOP

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners