EventBranche Borrel CHV Noordkade: 'Dit is een echte aanwinst!'

09-09-2014 - EVENTBRANCHE BORREL - CHV Noordkade in Veghel is een nieuwe industriële locatie die met name door zijn brede, diverse en flexibele aanbod de handjes op elkaar kreeg. Dat gebeurde tijdens de EventBranche Borrel op maandag 8 september met zo'n 225 aanwezige eventprofessionals.

FOTO'S: Clickshots.nl

De EventBranche Borrel begon wederom met een drietal workshops in samenwerking met IDEA, CLC-VECTA en dit keer ook OGZ (de organisator van Festivak). Dat resulteerde in workshops over de Werkkostenregeling, de nieuwe allergenenwetgeving en een workshop met social media expert Herman Couwenbergh. Van de workshops verschijnt nog een white paper. 'Goed om te zien dat ruim de helft van onze gasten gebruik maakte van het workshopaanbod. Voor ons een duw in de rug om dit verder uit te breiden', aldus Sjoerd Weikamp en Mark Wichmann van EventBranche.nl. Zij kijken ook tevreden terug naar de samenwerking met de preferred partners en de partners van de locatie. 'Dat resulteerde uiteindelijk in een samenspel tussen 15 partners en toeleveranciers. Daarbij weer onze vast groep van partners:

- deRegistratiebalie - Verzorgde het complete registratietraject inclusief badge met persoonlijk workshopprogramma en bijhorende barcode

- Kronenburg - De hostessen die u hielpen bij het inchecken

- AVEQ - Verzorgt een videocompilatie van de dag en avond, deze wordt binnenkort gepubliceerd op EventBranche.nl

- Clickshots - Vele tientallen foto's verschijnen vandaag online

- Crowdsupport Traffic and Travel group - Zorgde weer voor een prettige mix van beveiliging en gastheerschap

- C360 Interactieve Panoramas - Binnenkort verschijnt de 360 graden foto online

- Master in Event Management - Als kennispartner aanwezig met een kennisquiz

 

Marcel van Dam...
Ondertussen 'verkocht' de locatie zichzelf. Dat begon overigens al op de ruime gratis parkeerplaats, waar All4events de bezoekers naar een plekje begeleide. Niet alleen door de robuustheid van de locatie, die moeiteloos vertaald werd in de details die een evenement maken, maar zeker ook door het perfecte samenspel met toeleveranciers, klopten van a tot z. Dat totaalplaatje zorgde voor een EventBranche Borrel waar een meer dan prettige sfeer gecombineerd werd met een open en luchtige discussie in het EventBranche Lagerhuis. Henk Kivits, CEO Maison van den Boer, fungeerde daarbij als 'Marcel van Dam' en dus als juryvoorzitter, maar niet voor dat hij in zijn openingsbetoog een lans brak voor de Brabantse gemoedelijkheid, naastenliefde en de bijhorende gastvrijheid. Ook al kwamen een aantal discussie niet massaal op gang, toch was het goed en interessant om gezamenlijk naar elkaars inzichten en kennis te luisteren. 'Dat gebeurde allemaal in een decor waar qua techniek alles tot in de perfectie verzorgd was. Iets dat veel bezoeker vaak niet zien, maar waar wij graag een keer de aandacht voor vragen. Daarom een enorm dank je wel voor het team van Bridge event facilities en ook Trendsetters voor de decoratie', aldus Sjoerd Weikamp.

Louter positief
De daarop volgende borrel met wederom Bridge event facilities, maar nu ook Maison van den Boer qua catering en Trendsetters qua decoratie in de hoofdrollen. Goed om te zien dat de dames en heren van Mise en Place het betoog van Kivits in de praktijk wisten te brengen. Mede daardoor waren de reacties lovend: 'Dit is echt een aanwinst op het gebied van industriele evenementenlocaties' en 'Wat een ongekende mogelijkheden'. Binnenkort publiceert EventBranche de uitkomsten van de bezoekersenquete, maar uit een eerste rondgang louter positieve geluiden en terecht want de evenementenlocatie in Veghel zette zich zeer stevig op de kaart met een perfecte EventBranche Borrel. Als kers op de taart en een compliment voor de Nederlandse eventbranche, de locatie en een beetje voor EventBranche.nl: onze internationale gast van evvnt.com, die veel netwerkevenementen heeft meegemaakt, was laaiend enthousiast over de sfeer, de eenvoudige manier om contact te leggen, de locatie, 'the food!!!' en het concept waar abonnees van kunnen profiteren. En dat is ook wel eens leuk om te horen van een Engelsman.

>> BEKIJK ALLE FOTO'S VAN CLICKSHOTS

3 Reacties

Geweldige locatie, goede organisatie,
prima catering, KLASSE
Jan Fabel Aventiq event company @ 09-09-2014 15:45 uur
Prima bijeenkomst, mooie locatie, goeie organisatie, interessante WKR workshop, leuk "debat" en fantastische catering. 1 minpuntje: de muziek was echt te hard.
Robert Willemsen - LiveGigs Music and Events @ 09-09-2014 15:51 uur
Zeer mooie inspirerende locatie, goede workshop ( Herman bedankt :) leuk lagerhuis, lekker net gewerkt?!
Heerlijke hamburgers, het bandje was te hard...
Patrick Tromp Drum Cafe @ 09-09-2014 16:40 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners