EventBranche Borrel BloemBloem: grootste event showroom, speeddate in-a-box en meer

16-02-2018 - BRANCHEBORRELS - Op 12 maart vindt de EventBranche Borrel plaats tijdens de Héman BloemBloem Inspiration Days. Reis mee door diverse decoratiewerelden in het immense complex van Héman en BloemBloem, kom speeddaten en leer tijdens het plenaire programma van een toonaangevende eventcase.

Tijdens de eerste brancheborrel editie van 2018 zal één van Nederlands meest bekende verhuurbedrijven haar loods omtoveren tot een belevingswereld; waar evenementenverhuur, decoratie en inrichting centraal staat. De Inspiration Days geven een uniek kijkje in de keuken van Héman en BloemBloem: van het maken van maatwerk decoratiestukken, levensechte thematische ruimtes tot een gezellig horecaplein met food&entertainment.

Programma
In de middag vinden wederom speeddate sessies, i.s.m. NetworkTables, plaats waarbij een uur lang wordt voorzien in netwerken onderling én de kennismaking met bestaande leden. Voor deze gelegenheid vinden de één op één connect sessies plaats in speciaal gestylde 'themaboxen'.

Het plenaire gedeelte (Learn From The Best) biedt nieuwe inzichten en inspiratie, zo geeft een winnaar van de Gouden Giraffe 2017 een kijkje in de eventkeuken. Hierbij gaan we dieper in op de uitdagingen en keuzes van het desbetreffende bureau en kijken we kritisch naar de gekozen vorm, het eventconcept én het uiteindelijke effect voor de opdrachtgever.

14.45 uur      Deuren open speeddate
15.30 uur      Start speeddate
16.45 uur      Einde speeddate

16.15 uur      Deuren open avondbezoekers
17.00 uur      Start Learn from the Best
17.55 uur      Einde Learn from the Best
18.00 uur      Start netwerkborrel
20.30 uur      Einde programma

De EventBranche Borrels zijn uitsluitend toegankelijk voor leden. Ben je nog geen lid maar wil je ook graag een keer kennis komen maken met ons netwerk? Stuur dan een email naar elin@eventbranche.nl en kom naar de EventBranche netwerkborrel op 12 maart, tijdens de Héman en BloemBloem Inspiration Days.

Impressie van de Inspiration Days 2017

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
 • 5jun

  EventBranche LIVE Snowworld Zoetermeer

  Kennisprogramma, Learn From The Best en netwerken - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

 • 1jul

  Kick-off event Blue Rhapsody

  Het lanceringsevenement van Blue Rhapsody - Opening, open huis

 • 1jul

  BeachBrancheBarbecue 2019

  Het grootste strandfeest voor eventprofessionals en hét ultieme relatie evenement van EventBranche. - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

 • 18sep

  The Next Event 2019

  Innovatie, inspiratie, kennis en aanbod voor evenement organisatoren en opdrachtgevers. - Awards, uitreiking prijzen, jubileum

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners