EventBranche borrel: Aalsmeer showt tvstudio's tijdens exclusieve tour

13-05-2016 - EVENTBRANCHE BORREL - Studio's Aalsmeer is op maandag 30 mei de locatie voor de EventBranche Borrel. Na het plenair gedeelte, een talkshow over het vak met bekende tafelgasten, kunt u mee op een exclusieve backstage tour langs de diverse evenementenruimtes en opnamestudio's van bekende TVformats.

 

 

Deze studio’s zijn sinds de jaren ’90 in gebruik voor opnames van diverse bekende tvprogramma’s. Zo is studio 1 het decor van het onlangs opgenomen tv-programma Professor Nikolai en Dr. Beckand, en andere bekende TVformats als So you think you can dance, de Voice Kids, Rad van Fortuin en 1 tegen 100. Daarnaast zal de backstage tour ook langs de diverse evenementenruimtes gaan, het oude kantoor van Joop van den Ende en studio’s 4 en 6 welke voor o.a. Master Chef, GTST en Big Brother het decor vormde.

De EventBranche Borrel bij Studio's Aalsmeer is gratis toegankelijk voor leden van EventBranche. Bent u nog geen lid en wilt u wel een keer onze EventBranche Borrel bijwonen? Neem dan contact op met elin@eventbranche.nl.

Bent u lid van EventBranche dan heeft u een uitnodiging per e-mail ontvangen. Via de link in deze mail kunt u uw registratie actief maken. Heeft u een vouchercode ontvangen? Klik dan hier.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners