EventBranche Borrel: 240 eventprofs, nog enkele plekken beschikbaar

08-04-2016 - EVENTBRANCHE BORREL - CitySense in Utrecht is de uitdagende evenementenlocatie voor de volgende EventBranche Borrel. Inmiddels hebben 240 eventprofs zich opgegeven. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De EventBranche Borrel bij CitySense op 11 april belooft weer een prachtige netwerkbijeenkomst te worden in een onderscheidende locatie, middenin Utrecht. Het plenaire gedeelte zal dit keer bestaan uit een talkshow, EventBranche LIVE. Met bekende tafelgasten wordt er gekeken naar de stand van zaken in de evenementenbranche en op een interactieve manier gediscussierd over actuele onderwerpen die ons allen aangaan; zoals terreurdreiging op evenementen en de nieuwe wet over de toegankelijkheid van locaties. Aansluitend is er een netwerkborrel met een speciaal samengesteld walking diner door cateraar Cuisine on Tour.


Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. U kunt zich tot 12.00 uur op maandag 11 april aanmelden via elin@eventbranche.nl Via Elin krijgt u te horen of er nog plek is op de gastenlijst.Let op: u kunt zich niet meer aanmelden voor de talkshow EventBranche LIVE. Wel zijn er nog enkele plekken beschikbaar voor de netwerkborrel. Vanaf 17.00 uur bent u welkom om de bijzondere locatie te ontdekken en te netwerken.
De EventBranche borrels zijn uitsluitend voor leden. Bent u geen lid van EventBranche maar wilt u graag eenmalig kennismaken? Mail dan nu naar elin@eventbranche.nl.
 

Save the date:
EventBranche Borrel CitySense
Datum: Maandag 11 april
Plaats: Utrecht 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners