Evenementenlocatie voor komende EventBranche Borrel bekend...

22-02-2011 - De tweede EventBrancheBorrel van 2011 staat gepland in april en ook al is de exacte datum nog niet bekend, de locatie wel: Claus Event Center in Hoofddorp.

Na het enorme succes van de laatste FZ Brancheborrel in Claus Event Center, leek het zowel de evenementenlocatie als het oude FZ-team fantastisch om de evenementenlente te vieren in dezelfde locatie. Wordt het weer bowlen? Of komt Claus met een vernieuwend concept? Het belooft voor u in ieder geval weer een gezellige en effectieve netwerkborrel te worden. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor de exacte datum en het programma.

>> Wilt u een persoonlijke uitnodiging ontvangen en gebruik maken van de mogelijkheid tot voorinschrijving?

1 Reacties

heb zelf een tijd in de VS gewerkt en dus had ik een Amerikaanse vnezekrrieg- die volgens mijn Amerikaanse collega's heel goed was en veel vergoedde. Wat niet wegnam dat ondanks de gulse uitbetaling van mijn vnezekrrieg de kroon die ik heb moeten laten plaatsen in totaal 2.5x zo duur was als het in NL zou zijn. En ironisch genoeg mijn eigen bijdrage daardoor minimaal even hoog was als hij hier in NL zonder een tandarts vnezekrrieg zou zijn geweest Dus alaas. Ik heb mijn les van de marktwerking geleerd- the hard way- ben ik bang..;-)
Inbu @ 19-03-2012 05:54 uur

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners