De+ultieme+customer+experience+in+Het+Sieraad+op+9+september
Nieuws

De ultieme customer experience in Het Sieraad op 9 september

EVENEMENTENLOCATIE AMSTERDAM - Het mooie van EventBranche LIVE is de combinatie van netwerk, kennis en het ontdekken van een nieuwe locatie. Aanstaande maandag 9 september 2019 ben je als eventprofessional en opdrachtgever van harte welkom tijdens EventBranche LIVE in Het Sieraad in Amsterdam. De compleet vernieuwde locatie is een parel in centrum Amsterdam.

 

Wat kun je verwachten in Het Sieraad?

Het Sieraad: de locatie met het mooiste daglicht van Amsterdam. Een Atrium met een overkapping van 16 meter hoogte en 35 meter breed. Een onvergetelijk moment bij binnenkomst.

Het Sieraad is een historische evenementenlocatie uitermate geschikt voor congressen, beurzen, events en grootse bedrijfsfeesten. De vijf verschillende karakteristieke ruimtes, eventueel met elkaar te verbinden, bieden indrukwekkend veel mogelijkheden voor groepen van 30 tot 1200+ personen. Met als extra lichtpunt dat de catering onder leiding staat van sterren chef Dennis Huwaë.

Het Atrium – tot 800 personen
De open binnenplaats van Het Sieraad is met zijn imposante glazen overkapping ‘het binnenplein’ van dit Amsterdamse rijksmonument. Het Atrium is een unieke lichte zaal standaard voorzien van zeer geavanceerde techniek en een uitgebreide belichting. Congressen, beurzen, bedrijfsfeesten, diners, maar ook spetterende concerten, voorstellingen en bedrijfsfeesten worden hier met zeer veel succes tot in de late uurtjes (04.00 uur) georganiseerd.

De Smederij – tot 170 personen
Een frisse, lichte locatie met een open uitzicht over het water dat rondom Het Sieraad kabbelt. De ruimte is uitermate geschikt voor plenaire bijeenkomsten, productpresentaties en intieme diners. Vanuit de zaal loop je ook zo dat indrukwekkende hoge glazen Atrium in en voel je de trots van dit magistrale Amsterdamse Rijkmonument.

Het Timmerlokaal – tot 150 personen
Een zeer flexibele, multifunctionele ruimte direct naast de hoofdingang (Amsterdamse school architectuur) van Het Sieraad. De ruimte is uitermate geschikt voor brainstormsessies, meetings, private diners en als break-out zaal voor congressen en bedrijfsfeesten. Het Timmerlokaal biedt ruimte aan maximaal 150 personen.

De Plaatwerkerij – tot 150 personen
De Plaatwerkerij maakt je heel gelukkig. Alles waar je fantasie je heen brengt kan in deze zaal. Hoe dat kan? De aankleding, de bar, de lichtval, het uitzicht op Het Atrium, ..werkelijk alles kan hier plaatsvinden. Van een CEO meeting tot een feestavond en van een intiem klassiek concert tot een Live cooking diner op sterrenniveau. De Plaatwerkerij biedt ruimte aan zo’n 150 personen en heeft een vaste koperen bar. Ook ideaal voor een afsluitende borrel van een inspirerende dag!

Restaurant Edel met terras tot 240 personen
Een machtig mooi restaurant met ook nog eens een groot terras direct aan het water. Aan het roer van het restaurant staat sterren chef Dennis Huwaë (genomineerd voor chef van het jaar).

Privé terras aan het water
Het Sieraad beschikt over een groot terras aan het water. Het terras is zeer eenvoudig in twee onafhankelijke parten te verdelen. Na de meeting of het event een drankje en hapje genieten op het eigen terras aan het Amsterdamse water? Dat kan! Maar ook om iets te vieren kan het terras worden afgehuurd.

Officiële trouwlocatie
Het Sieraad is een officiële Amsterdamse trouwlocatie. We hebben alles onder éen dak. Van een trouwzaal (De Smederij) tot een eigen exclusief restaurant (Restaurant Edel of Het Timmerlokaal) en een geweldige feestruimte (De Plaatwerkerij). We denken hierbij graag mee op gebied van trouwambtenaar, aankleding en entertainment.

Organisatie
Door de unieke combinatie van de locatie Het Sieraad en het evenementenbureau De Artiesten kunt u ervoor kiezen om het evenement óf zelf te organiseren óf deze zorg volledig uit handen te geven aan ons in-house evenementenbureau.

Tijdens EventBranche LIVE heb je ultieme kans om de locatie te ontdekken en kun je jezelf laten inspireren als het gaat om de customer experience. Dus schrijf je in:

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.