De traditie overwint: nu al 450 eventprofessionals naar #BBBQ15

09-06-2015 - BEACHBRANCHEBARBECUE - De evenementenbranche kent eigenlijk geen tradities. Evenementen blijven in beweging, zijn (trend)gevoelig en veranderen daardoor bijna voortdurend van opzet, programma en van plek. Maar er is één evenement. Eén feest, dat nog altijd op de oude leest geschoeid volle zalen trekt: de Beach Branche Barbecue, het feest voor alle eventprofessionals.

Voor alle leveranciers, locatiehouders, cateraars, bureaus én opdrachtgevers van evenementen is er één moment in het jaar, dat na 18 jaar, best als een traditie in de branche gezien mag worden: de Beach Branche Barbecue.

Op 29 juni is het weer één groot samenkomen van vele mooie bedrijven die onze branche rijk is. Ieder jaar weer met meer mensen, meer gezelligheid en meer extra’s. De teller staat nu al weer op 450 eventprofs. Komen jullie ook?

>> INSCHRIJVEN KAN HIER                      EN HIER                 EN DAAR --> Inschrijven

Met sport (kom volleyballen met een heel team!), met goed eten en met een line-up waar ieder festival jaloers op zou kunnen zijn. De 18e editie vindt weer plaats op het strand van Scheveningen bij Carlton Beach Club. Vorig jaar waren er meer dan 650 deelnemers en ook nu lijkt het bedrijfsuitje voor de branche al een succes te worden met al meer dan 450 verkochte tickets. Voor het hele programma, de line-up (wordt wekelijks aangevuld) en het bestellen van tickets: www.beachbranchebarbecue.nl

Twitter: #BBBQ15

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

Bekijk alle evenementen in de agenda »

Word lid voor 159,- euro excl. BTW

Foto gezicht

Met een jaarlidmaatschap profiteert u van vele extra's en bent u verzekerd van een plekje op onze EventBranche Borrels. 

Lid Worden

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners